close
تبلیغات در اینترنت
آبزی پز ، آموزش تخصصی طبخ آبزیان - مطالب ارسال شده توسط admin

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 95
  • بازديد ديروز : 56
  • بازديد کننده امروز : 26
  • بازديد کننده ديروز : 33
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 151
  • بازديد ماه : 1,826
  • بازديد سال : 13,203
  • بازديد کلي : 108,602
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.226.243.130
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم:

1 - ماهی شیر= 1 عدد متوسط

2 - سبزی پلوی = 200 گرم( تره ، سیر تازه ، گشنیز ، شوید،شنبه لیله ،جعفری)

3 - برنج = 4 پیمانه

4- آرد سفید = 2 پیمانه

5 - لیمو ترش = 4 عدد (یا آّبلیمو )

5 - تمبر هندی = 1 بسته

6 - پیاز = 1عدد (رنده شده )

7 - سیر = 4 حبه ( یاپودر سیر )

8- ادویه = به مقدار لازم (زرد چوبه ، فلفل ، پودر تخم گشنیز ، فلفل قرمز ،پودر دارپین)

9- روغن مایه = به میزان لازم

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب یروید.

 


ادامه مطلب

مواد لازم :

1 _ماهی سفید = 2 کیلو (بدلخواه از ماهی دیگر نیز میتوانید استفاده کنید )

2- برنج = اکیلو

3 - سبزی پلویی =1 کیلو (شوید، گشنیز ،شنبه لیله  ،جعفری ،تره ،نعنا)

4 - روغن مایه یا کره = 200 گرم

5 - زعفران دم شده = 2 قاشق غذاخوری

6 - نمک= به میزان لازم

7- ابلیمو = به میزان لازم

8 - ادویه = به میزان لازم (زردچوبه ،فلفل سیاه ، دارچین،پودر سیر ، پودر تخم گشنیز)

9- پیاز متوسط رنده شده =1عدد

نکته : مادر اینجا با ماهی سفید استفاده کردیم چون معمولااز ماهی سفید برای شب عید استفاده میکنند.


ادامه مطلب

موادلازم :

1 - ماهی قزل آلا = 1 عدد

2 - سبزی ساتوری شده ، جعفری ، گشنیز ،شوید ، پیازچه = 200 گرم

3 - پیاز داغ = 1 عدد متوسط

4- زرشک = 1 قاشق غذا خوری

5- مغز پسته = 1قاشق غذا خوری

6 - مغز گردو خورد شده = 1قاشق

7 - مغز بادام = 1قاشق غذا خوری

8 - زعفران دم شده = نصف فنجان غذا خوری

9 - نمک و فلفل =  به میزان لازم

10- ادویه = 2 قا شق چایخوری ( پودر سیر ، دارچین ، پودر تخم گشنیز ، زرد چوبه ، پودر زنجبیل ،پودر سیر ،  فلفل سیاه از هر کدا م مقداری که مجموع همه 1 قاش غذا خوری

11- سیر رنده شده =5 ح12ته

12 - آرد سفید = 1 پیمان

13 - ذرت کنسرو = 2 قاشق غذا خوری در صورت تمایل

14 - روغن مایه= به مقدار

جهت  تهیه سس برای مزه دار کردن ماهی از مواد زیر استفاده نمایید

- رب انار = 1 قاشق غذاخو

- رب کوجه = 1 قاشق غذا خوری

- رب نارنج = 1 قاشق غذا خوری (یا 2قاشق آب نارج )

 - آبلیمو = 1 قاشق غذا خوری

- نمک = به مقدار لازم

طرز تهیه سس : همه مواد را باهم مخلوط نمایید و1قاشق غذاخوری زعفران نیز اضافه نمایید.و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.. سپس حرارت را خاموش کنید.

جهت طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

 


ادامه مطلب

 

روشهای تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده و ماهی فاسد

خصوصیات ماهی فاسد

خصوصیات ماهی مانده

خصوصیات ماهی تازه

علائم ظاهری

فاقد درخشندگی ، کدر و تیره

بدون درخشندگی (کدر(

ظاهری درخشنده  و شفاف

جلا

قهوای تیره ، مملو از مواد لزج

بی رنگ ، آبشش براحتی کنده میشود

قرمز روشن ، عاری از ماده لزج

آبشش

چشم ها کاملا گود و فرو رفته

کدر ،      فرو رفته

شفاف ، روشن و درخشان

چشم

کاملا باز است

باز ، بلند شده وبسته نیست

کاملا برجسته و بسته

سرپوش آبششی

سست و نرم و به راحتی کنده می شود

کدر،به راحتی از پوست جدا میشود

درخشان، براق ،محکم چسبیده به بدن

فلس ها

بوی گندیدگی و غیرطبیعی

بوی زننده

طبیعی و عاری از بوی گندیده

بو

کاملا باز است

باز است

بسته است

دهان

شکم خمیده شکل و براحتی پاره میشود

به حالت خوابیده درآمده است

محکم و دارای قابلیت ارتجاعی کافی

دیواره شکمی

قهوای رنگ ، بوی تعفن دارد

خون تیره ، کمی بوی غیر طبیعی دارد

خون محوطه شکمی روشن و بدون بو

خون

شناور در آب

شناور در آب

در آب فرو   می رود

غوطه وری

پلاسیده ، پژمرده و شل ، دراثرفشار انگشت فرورفتگی ایجاد میشود

عضلات نرم و به آسانی از استخوان جدا میشود

محکم و ارتجاعی ، اتصال به استخوان ، اثر فشار انگشت روی عضله نمی ماند

عضلات

منبع : اتحادیه شرکت های تعاونی تکثیرو پرورش ماهیان گرمآبی سراسر کشور

 

اعظم غیاث آبادی ، مربی طبخ آبزیان شیلات استان مرکزی هستم و مدارک گواهینامه طبخ آبزیان خود را از  شیلات استان مرکزی و مرکز فنی حرفه ای استان مرکزی دریافت نمودم و به مدت 5 سال بصورت ثابت و سیار بعنوان مربی آموزشی طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در این استان فعالیت داشته ام.

 

اینجانب دوره های متعدد آموزش حضوری طبخ آبزیان را با مدیریت شیلات در استان مرکزی برگزار نمودم و علاقمندان و هنرجویان فراوانی با حضور در کلاس هایی که با میزبانی آموزش و پرورش ، جهاد کشاورزی و سایر گروه های متقاضی تشکیل می شد از دوره های مربوطه برخوردار و تائیدیه آموزش طبخ آبزیان را دریافت می نمودند.

جابجایی خانواده و اقامتم در محل جدید زندگی در جزیره زیبای کیش و مجاورت با دریای زیبای خلیج فارس باعث شد بنده تصمیم به ادامه ارائه آموزشهای خود از طریق راه اندازی سایت " آموزش طبخ آبزیان " بصورت اینترنتی بنمایم و مخاطبین خود را در اقصی نقاط کشور و خارج از مرزهای آن گسترش دهم.

با توجه به اینکه ماهی نقش بسیار با اهمیتی در رشد ذهنی و جسمی انسان دارد و بخصوص در رشد کودکان بسیار موثر است سعی می نمایم با ارائه روشهای مطلوب طبخ آبزیان و غذاهای دریایی بویژه برای کودکانی که بدلیل بوی ماهی تمایل چندانی به خوردن ماهی ندارند شیوه های نوینی را در طبخ این گونه آبزیان تقدیم علاقمندان نمایم با این امید که آبزیان و بویژه ماهی در برنامه غذایی روزانه شما مخاطبین گرامی جای خود را بیابد و از مزایا و خواص بی نظیر آبزیان به بهترین صورت ممکن بهره مند شوید.

امیدوارم نکات آموزشی این سایت برای همه علاقمندان و دوستداران طبخ آبزیان مفید واقع شود و بسیار خوشحال خواهم شد اگر از نظرات و تجربیات بازدیدکنندگان عزیز برخوردار شوم.

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت ، متعلق به آبزی پز (اعظم غیاث آبادی ) ميباشد . استفاده ازمطالب با ذكر منبع و لينك مجاز ميباشد در غير اين صورت يك عمل غير اخلاقي تلقی میشود. این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است .

 

متشکرم ، غیاث آبادی

گوشت ماهی ارزش غذایی زیادی دارد. مصرف ماهی نقش مهمی در سلامتی ما دارد زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین آ،د،کاو ای و پروتئین است. کسانی که بیشتر ماهی مصرف میکنند کمتر به بیماری های قلبی و دیابت مبتلا می شوندزیرا چربی موجود در گوشت ماهی با چربی سایر مواد غذایی فرق دارد. خوردن حداقل دو وعده ماهی در هفته سبب افزایش طول عمر می شود و خطر مرگ ناگهانی را کاهش می دهد.

روغن ماهی از ریزش مو جلوگیری می کند.

مصرف گوشت ماهی در کودکان ، هوش آنان را زیاد می کند.

مصرف ماهی در زنان باردار و شیرده سبب رشد سریع مغز کودک آنان می شود.

مصرف گوشت ماهی سبب جلوگیری و درمان بیماری هایی مانند افسردگی،فشار خون،چربی خون،پوکی استخوان،پوسیدگی دندان ها و... می شود.

در طبخ آبزیان به صورت تخصصی بجای اسم ادویه ها  از شماره آنها استفاده می شود که هر ادویه دارای شماره خاصی است. در سایت ما نیز به دلیل تخصصی بودن آموزش ها از این روش استفاده می شود.ابتدا به عناوین ادویه های زیر توجه کنید:

فلفل قرمز

فلفل سیاه

زردچوبه

دارچین

زیره

زنجبیل

تخم گشنیز

پودر سیر

زعفران

پودر خردل

میخک

سماق

پودر لیمو عمانی

هِل

جوز هندی

گل سرخ (محمدی  )

گل پر

برگ بو

برگ کاری

دانه خردل

برای ملاحظه ادویه های ترکیبی به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم :

1  - میگو = 300 گرم

2 _ قارچ = 150 گرم

3 - گوجه فرنگی خورد شده = 3 عدد

4 - فلفل دلمه ای = 1عدد

5 - پیاز = 1عدد

6 - رب گوجه فرنگی = 1 قاشق غذا خوری

7 - نمک = به میزان لازم

8 - ادویه مورد نیاز = به میزان لازم

9 - روغن سرخ کردنی = به میزان لازم

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب

مواد لازم :

1- ماهی بدون استخوان = 250 گرم

2- تخم مرغ = 4 عدد

3 - سبزی معطر = 250 گرم (گشنیز ، تره ، جعفری ترخون ،مرزه)

4- پیاز = 1 عدد متوسط

5- سیر =  3 حبه

6 - مغز گردو = 4 عدد

7 - زرشک = 2 قاشق غذا خوری

8 - شیر = 1/4 پیمانه

9- ادویه =  به میزان لازم (زرد چوبه ، فلفل سیاه ، پودر آویشن ،پودر زنجبیل )

10 - نمک = به میزان لازم

11 - روغن برای سرخ = به میزان لازم

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست