close
تبلیغات در اینترنت
آبزی پز ، آموزش تخصصی طبخ آبزیان - 9

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 301
  • بازديد ديروز : 55
  • بازديد کننده امروز : 36
  • بازديد کننده ديروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 4
  • بازديد هفته : 581
  • بازديد ماه : 1,274
  • بازديد سال : 15,558
  • بازديد کلي : 110,957
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.85.214.0
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ میگو (نوع اول):

میگو = 250 گرم

آرد = 1 قاشق غذاخوری

کرفس خرد شده = 1 پیمانه

نخود فرنگی ( یا کنسرو نخود فرنگی ) = 1 پیمانه

شیر = نیم لیتر

خامه = 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو =  1 قاشق غذا خوری ( در صورت تمایل می توان از این مورد صرفنظر کرد )

پیاز خرد شده = 2 عدد

نمک و فلفل = به میزان دلخواه

کره = 50 گرم

جعفری خرد شده = مقداری

پنیر پیتزا = 2 قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل می توان از این مورد صرفنظر کرد )

سویا سس ( مفید برای پوکی استخوان) = 1 قاشق غذاخوری

قارچ = 100 گرم

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم برای تهیه اسکالوپ میگو: 

تخم مرغ = 1 عدد

زعفران دم کشیده = 1 قاشق غذاخوری

میگو = 250 گرم

آرد معمولی = 1 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری = 1 قاشق غذاخوری

پودر سیر =  قاشق مرباخوری

زنجبیل = به مقدار کمی

پنیر پیتزا = 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل = به مقدار آزاد

تخم گشنیز = 1 قاشق مرباخوری

زردچوبه = به مقدار لازم

کنجد = 1 قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل می توان از این مورد صرفنظر کرد)

ظرز تهیه را در ادامه مطلب مشاهده کنید.


ادامه مطلب

سر میگو را می پیچانیم و جدا می کنیم سپس پوست میگو را از قسمت سر برش داده و یک تکه با دست و پا کنده می شود و بعد از آن پشت میگو را شکاف می دهیم و روده آنرا که خیلی نازک و ظریف است بیرون می کشیم سپس میگو ها را می شوییم.

پایان

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست