close
تبلیغات در اینترنت
آبزی پز ، آموزش تخصصی طبخ آبزیان - 8

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 283
  • بازديد ديروز : 55
  • بازديد کننده امروز : 36
  • بازديد کننده ديروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 4
  • بازديد هفته : 563
  • بازديد ماه : 1,256
  • بازديد سال : 15,540
  • بازديد کلي : 110,939
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.85.214.0
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم:

ماهی کولی = 8 عدد

پیاز خرد شده = 3 عدد متوسط

سیر خرد شده = 5 حبه

ساقه سبز سیر = 100 گرم

آبلیمو = 150 گرم

زعفران دم شده = 3 قاشق سوپخوری

اسفناج پخته شده و سرخ شده = 1 کیلوگرم

گوجه فرنگی = 100 گرم

فلفل سبز کبابی = 250 گرم

فلفل دلمه ای = 1 عدد

سبزی ( جعفری و گشنیز ) = 150 گرم

نمک و فلفل = به میزان لازم

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم:

ماهی سفید = 1 عدد

خامه = 4 قاشق سوپخوری

کره = 70 گرم

زعفران دم شده = 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل = به میزان لازم

آب نارنج = 1/3 پیمانه

روغن مایع = 1/3 پیمانه

فلفل کبابی = 250 گرم

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم:

فیله ماهی ازون برون = 1 کیلوگرم

ماست = 1/3 پیمانه

پیاز خرد شده = 250 گرم

آب نارنج یا آبلیمو = 1/2 پیمانه

زعفران دم شده = 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل = به میزان لازم

پودر سیر = 1 قاشق چایخوری

روغن مایع = 1/2 پیمانه

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم :

ماهی بدون استخوان = 1.5  کیلو گرم

میگو = 1 کیلوگرم

پیاز خرد شده  = 250 گرم

سیر رنده شده = 4 حبه

زعفران دم شده = 3 قاشق سوپخوری

ماست = 1 پیمانه

روغن مایع =  1/2 پیمانه

آبلیمو و آب نارنج = 1/2 پیمانه



ادامه مطلب

مواد لازم برای سس سفید رقیق:

شیر = 1/2 پیمانه

کره = 30 گرم

آرد سفید = 1 قاشق سوپخوری

نمک = به مقدار کافی

فلفل = به مقدار کافی

 

مواد لازم برای سس سفید متوسط:

شیر = 1 پیمانه

کره = 50 گرم

آرد سفید = 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل = به اندازه دلخواه

 

مواد لازم برای سس سفید غلیظ:

شیر = 2 پیمانه

کره = 70 گرم

آرد = 5 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل = به اندازه دلخواه

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم :

فیله ماهی سنگسر = 500 گرم

آب ماهی غلیظ = 4 پیمانه

شیر = 2 پیمانه

قارچ ورقه شده = 2 پیمانه

سس سفید = 2 پیمانه متوسط

خامه = 1 پیمانه

جعفری ساتوری شده = 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل = به میزان لازم

آبلیمو = 1/3 پیمانه

آب = 4 پیمانه

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم ( برای 6 نفز ) :

ماهی سرخو = 400 گرم

هویج رنده شده = 1 پیمانه

کنسرو نخود فرنگی = 1 پیمانه

آب ماهی = 3 پیمانه

شیر = 2 پیمانه

سس سفید غلیظ = 3 پیمانه

پودر سیر = 1/2 قاشق چایخوری

آبلیمو = 1/3 پیمانه

آب = 2 پیمانه

جعفری ساتوری شده = 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل = به میزان لازم

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم ( برای 6 نفر) :

ماهی آزاد آبپز شده = 700 گرم

برنج = 1/3 پیمانه

سیب زمینی خرد شده = 1 عدد متوسط

پیاز خرد شده = 2 عدد متوسط

هویج خرد شده = 250 گرم

ورمیشل (رشته فرنگی) = 150 گرم 

نمک و فلفل = به میزان لازم

پودر سیر = 1/2 قاشق چایخوری

آبلیمو = 1/4 پیمانه

زردچوبه = 1 قاشق چایخوری

سبزی ( جعفری و گشنیز خرد شده ) = 1 پیمانه

آب ماهی = 2 پیمانه

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم (برای 4 الی 6 نفر ):
میگو = 400 گرم

برنج = 1/2 پیمانه

پیاز خرد شده = 2 عدد

جو پرک یا بلغور جو = 2 پیمانه

هویج نگینی خرد شده = 1 پیمانه

نخود فرنگی = 1 پیمانه 

فلفل دلمه ای = 1 عدد

جعفری ساتوری شده = 1/3 پیمانه

خامه کوچک = 1 بسته

کره = 50 گرم

نمک و فلفل = به اندازه دلخواه

آبلیمو = 1/3 پیمانه

پودر سیر = 1 قاشق چایخوری

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم :  برای 4 الی 6 نفر

میگو = 500 گرم 

هویج نگینی خرد شده = 1 پیماته

بلغور گندم = 1/3 پیمانه

سیب زمینی خرد شده = 1 پیمانه

قارچ ورقه شده = 2 پیمانه

رب گوجه فرنگی = 1 قاشق سوپخوری

جعفری و گشنیز ساتوری شده = 1/2 پیمانه

برنج = 1/4 پیمانه

نمک و فلفل = به میزان لازم

پودر سیر = یک قاشق چایخوری

زردچوبه = 1 قاشق چایخوری

آبلیمو = 1/4 پیمانه

پیاز متوسط = 1 عدد


ادامه مطلب

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست