
مواد لازم:
ماهی کولی = 8 عدد
پیاز خرد شده = 3 عدد متوسط
سیر خرد شده = 5 حبه
ساقه سبز سیر = 100 گرم
آبلیمو = 150 گرم
زعفران دم شده = 3 قاشق سوپخوری
اسفناج پخته شده و سرخ شده = 1 کیلوگرم
گوجه فرنگی = 100 گرم
فلفل سبز کبابی = 250 گرم
فلفل دلمه ای = 1 عدد
سبزی ( جعفری و گشنیز ) = 150 گرم
نمک و فلفل = به میزان لازم
برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.
ادامه مطلب

مواد لازم:
ماهی سفید = 1 عدد
خامه = 4 قاشق سوپخوری
کره = 70 گرم
زعفران دم شده = 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل = به میزان لازم
آب نارنج = 1/3 پیمانه
روغن مایع = 1/3 پیمانه
فلفل کبابی = 250 گرم
برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.
ادامه مطلب

مواد لازم:
فیله ماهی ازون برون = 1 کیلوگرم
ماست = 1/3 پیمانه
پیاز خرد شده = 250 گرم
آب نارنج یا آبلیمو = 1/2 پیمانه
زعفران دم شده = 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل = به میزان لازم
پودر سیر = 1 قاشق چایخوری
روغن مایع = 1/2 پیمانه
برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.
ادامه مطلب

مواد لازم :
ماهی بدون استخوان = 1.5 کیلو گرم
میگو = 1 کیلوگرم
پیاز خرد شده = 250 گرم
سیر رنده شده = 4 حبه
زعفران دم شده = 3 قاشق سوپخوری
ماست = 1 پیمانه
روغن مایع = 1/2 پیمانه
آبلیمو و آب نارنج = 1/2 پیمانه
ادامه مطلب

مواد لازم برای سس سفید رقیق:
شیر = 1/2 پیمانه
کره = 30 گرم
آرد سفید = 1 قاشق سوپخوری
نمک = به مقدار کافی
فلفل = به مقدار کافی
مواد لازم برای سس سفید متوسط:
شیر = 1 پیمانه
کره = 50 گرم
آرد سفید = 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل = به اندازه دلخواه
مواد لازم برای سس سفید غلیظ:
شیر = 2 پیمانه
کره = 70 گرم
آرد = 5 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل = به اندازه دلخواه
برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.
ادامه مطلب

مواد لازم :
فیله ماهی سنگسر = 500 گرم
آب ماهی غلیظ = 4 پیمانه
شیر = 2 پیمانه
قارچ ورقه شده = 2 پیمانه
سس سفید = 2 پیمانه متوسط
خامه = 1 پیمانه
جعفری ساتوری شده = 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل = به میزان لازم
آبلیمو = 1/3 پیمانه
آب = 4 پیمانه
برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.
ادامه مطلب

مواد لازم ( برای 6 نفز ) :
ماهی سرخو = 400 گرم
هویج رنده شده = 1 پیمانه
کنسرو نخود فرنگی = 1 پیمانه
آب ماهی = 3 پیمانه
شیر = 2 پیمانه
سس سفید غلیظ = 3 پیمانه
پودر سیر = 1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو = 1/3 پیمانه
آب = 2 پیمانه
جعفری ساتوری شده = 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل = به میزان لازم
برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.
ادامه مطلب

مواد لازم ( برای 6 نفر) :
ماهی آزاد آبپز شده = 700 گرم
برنج = 1/3 پیمانه
سیب زمینی خرد شده = 1 عدد متوسط
پیاز خرد شده = 2 عدد متوسط
هویج خرد شده = 250 گرم
ورمیشل (رشته فرنگی) = 150 گرم
نمک و فلفل = به میزان لازم
پودر سیر = 1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو = 1/4 پیمانه
زردچوبه = 1 قاشق چایخوری
سبزی ( جعفری و گشنیز خرد شده ) = 1 پیمانه
آب ماهی = 2 پیمانه
برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.
ادامه مطلب

مواد لازم (برای 4 الی 6 نفر ):
میگو = 400 گرم
برنج = 1/2 پیمانه
پیاز خرد شده = 2 عدد
جو پرک یا بلغور جو = 2 پیمانه
هویج نگینی خرد شده = 1 پیمانه
نخود فرنگی = 1 پیمانه
فلفل دلمه ای = 1 عدد
جعفری ساتوری شده = 1/3 پیمانه
خامه کوچک = 1 بسته
کره = 50 گرم
نمک و فلفل = به اندازه دلخواه
آبلیمو = 1/3 پیمانه
پودر سیر = 1 قاشق چایخوری
برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.
ادامه مطلب

مواد لازم : برای 4 الی 6 نفر
میگو = 500 گرم
هویج نگینی خرد شده = 1 پیماته
بلغور گندم = 1/3 پیمانه
سیب زمینی خرد شده = 1 پیمانه
قارچ ورقه شده = 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی = 1 قاشق سوپخوری
جعفری و گشنیز ساتوری شده = 1/2 پیمانه
برنج = 1/4 پیمانه
نمک و فلفل = به میزان لازم
پودر سیر = یک قاشق چایخوری
زردچوبه = 1 قاشق چایخوری
آبلیمو = 1/4 پیمانه
پیاز متوسط = 1 عدد
ادامه مطلب