close
تبلیغات در اینترنت
آبزی پز ، آموزش تخصصی طبخ آبزیان - 5

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 85
  • بازديد ديروز : 12
  • بازديد کننده امروز : 19
  • بازديد کننده ديروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 228
  • بازديد ماه : 801
  • بازديد سال : 8,541
  • بازديد کلي : 103,940
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.206.241.26
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم :

ماهی کپور نقره ای ( فیتوفاگ ) =  500گرم

زعفران آب گرفته = نصف فنجان

جعفری خورد شده = 1قاشق غذا خوری

روغن مایه = نصف فنجان

پیاز ریز = 10 الی 20 عدد

سیب زمینی ریز = 10 الی 20 عدد

فلفل سبز دلمه ای = 2 عدد

گوجه فرنگی ریز = 10 20 عدد

آبلیمو = 3قاش غذا خوری

نمک = به میزان لازم

ادویه : شامل زردچوبه ، فلفل سیاه،پودر گشنیز ،پودر زیره ، پودر سیر ، پودر سماق به میزان لازم

نکته میتوانید ادویه را از ادویه شمار ه        استفاده نمایید برای مشاهده در قسمت ادویه ها بروید

برای مشاهده طرز طهیه به ادامه مطلب مراجعه کنید

 


ادامه مطلب

مواد لازم :

ماهی کپور = 1عدد

سبزی = شامل : (گشنیز ، شنبه لیله ، جعفری ، ترخون ) از هر کدام یک قاشق غذا خوری و تازه خورد شده 2 فنجان

رب انار = 1 قاشق غذا خوری

آب نارنج = نصف فنجان

آب لیمو = نصف فنجان

ادویه = پودر گشنیز ، پودر سیر ، فلفل سیاه ،  پودر دارچین ، پودر میخک به مقدار لازم

(میتوانید از ادویه شمار ه 3 نیز استفاده کنید، در سایت میتوانید در قسمت ادویه ها مشاهده کنید )

زعفران دم کرده = نصف فنجان

پیاز سرخ شده =1 عدد

روغن = به میزان لازم

نمک  =به میزان لازم

 

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب برید


ادامه مطلب

مواد لازم : 

1- ماهی سنگ سر یا ماهی هامور = 1 عدد

2- گشنیز ، شنبه لیله  خشک از هر کدام یک قاشق سوپ خوری یا سبزی تازه 250 گرم

تمبر هندی = نصف بسته

ادویه = زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر دارچین ، پودر سیر ، پودر لیمو عمانی به میزان لازم

نمک = به میزان لازم

پیاز متوسط = 1عدد

روغن = 2 الی 3 قاشق

برنج = به اندازه  نفرات


برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

 


ادامه مطلب

مواد لازم : 

ماهی چرخ کرده = 1 کیلوگرم (هر نوع ماهی میتوان استفاده کرد)

سیب زمینی پخته رنده شده =2 عدد

سیب زمینی خام رنده شده = 3عدد

پیاز رنده شده = 1 عدد

سیر رنده شده = 1قاشق سوپخوری

آبلیمو = 1/4 پیمانه

پیاز چه ساطوری شده = 1/3 پیمانه

تخم مرغ = 2 عدد

نمک = به ممیزان لازم

ادویه شماره 3 = یک قاشق چایخوری 

روغن به میزان لازم


نکته : برای استفاده ادویه به قسمت ادویه ها رجوع شود.


ادامه مطلب

مواد لازم :برای شش نفر

_______________________


ماهی قزل آلا = 3 عدد بزرگ

پیاز رنده شده = 1 عدد متوسط

پودر سیر =1 قاشق سوپخوری یا سیر رنده شده

 شامل :زردچوبه - دارچین - فلفل - ( ادویه شماره 3)

نمک : به مقدار کافی

آب لیمو یا آب نارنج = نصف پیمانه

قرقروت = مقداری

آرد گندم = یک فنجان 

برای استفاده از ادویه شماره 3 به قسمت ادویه ها مراجعه نمایید.

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

 


ادامه مطلب

مواد لازم :

ماهی سنگسر = یک عدد

پیاز قرمز خلال شده = یک عدد متوسط

گشنیز خشک = 1 قاشق سو پخوری (یا 1 فنجان خوردشده تازه )

شنبلیله خشک = 1 قاشق سو پخوری  0یا 1 فنجان خورد شده تازه )

زرشک  = 1 قاشق  غذا خوری  

مغز گردو خورد شده = 1 قاشق سو پخوری

نمک به میزان لازم

پودر لیمو عمانی = یک قاشق غذا خوری 

فلفل سیاه = به میزان لازم 

زرد چوبه  = به میزان  لازم 

پودر سیر = یک قاشق مربا خوری

روغن مایه برای سرخ کردن  = به میزان لازم

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

نکته : اگر پیاز قرمز در دسترس نداشتید از پیاز سفید استفاده کنید ولی بهتر است از پیاز قرمز استفاده کنید.

 


ادامه مطلب

 

مواد لازم :

 

ماهی شوریده بزرگ = یک عدد

کشمش پلویی = 2 الی 3 قاشق غذا خوری

کره = یک قالب 50 گرمی

گرده لیمو = یک قاشق سر خالی غذا خوری

آرد گندم = یک کاسه ماست خوری

پیاز قرمز خلال شده = یک عدد بزرگ

نمک = به مقدار لازم

فلفل سیاه = یک قاشق مربا خوری

نکته : ماهی را بعد از پاک کردن و شستن آن راکاملا به نمک آغشته کرده و بعد از 10 دقیقه ماهی را با آب بشویید

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم : برای 4 نفر

خاویار (اشبل ) = 200 گرم

سس سفید متوسط (رجوع به قسمت سسها ) 1 پیمانه

آرد = 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ = 3 عدد

شیر = 1/2 پیمانه

نمک وفلفل = به میزان لازم

 

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر:

میگو شسته شده و خرد شده = 500 گرم

پیاز خرد شده = 1 عدد متوسط

قارچ = 200 گرم

پنیر موزارلا = 1 بسته

گوجه فرنگی خرد شده = 5 عدد

سیر له شده = 5 حبه

ادویه شماره 3 = 1 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی = 2 قاشق سوپخوری

خمیر پنکک

مواد لازم برای تهیه خمیر پنکک:

آرد = 1 تا 1.5 پیمانه

شیر = 1 پیمانه

تخم مرغ = 2 عدد

بکینگ پودر = 1 قاشق چایخوری 

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست