close
تبلیغات در اینترنت
آبزی پز ، آموزش تخصصی طبخ آبزیان - 4

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 204
  • بازديد ديروز : 55
  • بازديد کننده امروز : 34
  • بازديد کننده ديروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 4
  • بازديد هفته : 484
  • بازديد ماه : 1,177
  • بازديد سال : 15,461
  • بازديد کلي : 110,860
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.85.214.0
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم : برای ۶ نفر

۱ - میگو = ۲۵۰ گرم

۲ - برنج = ۴ پیمانه  (برنج را آبکش میکنیم )

۳- لوبیا سبز سرخ شده = ۲۰۰ گرم

۴- پیاز خلال شده = ۱ عدد بزرگ (پیاز را سرخ میکنیم )

۵ - ربع گوجه فرنگی = ۱/۲ پیمانه

۶ - پودر سیر = ۱قاشق چایخوری

۷ - زیره = ۱ قاشق غذا خوری

۸ - دارچین = ۱قاشق غذا خوری

۹ - زعفران دم شده = ۱ قاشق غذاخوری

۱۰ - کره = ۲۰۰ گرم

۱۱ - روغن = ۱۰۰ گرم

۱۲- فلفل سیاه و زردچوبه  = به میزان لازم

۱۳ - نمک - به میزان لازم

نکته : برای مشاهد طریقه پاک کردن میگو به در سایت سرج کنید

 برای مشاهده طرزتهیه به ادامه مطلب بروید .


ادامه مطلب

مواد لازم : برای 6 نفر

1 - ماهی قزل آلای درسته = 2عدد (استخوان ستون فقرات گرفته شود)

2 - برنج  آّب کش شده = 4 پیمانه

3 - زرشک = 1/2 پیمانه

4 - تخم مرغ = 3 عدد

5 - ماست نسبتا سفت = 1/2 پیمانه

6 - زعفران دم کشیده = 3 قاشق سوپ خوری

7 - پودر دارچین = 1 قاشق غذا خوری

8 - پودر گل محمدی =1 قاشق چای خوری

9 - فلفل = به میزان لازم

10 - نمک = به میزان لازم

کره = 50 گرم 

پودر سیر جهنت مزه دار کردن ماهی = 1قاشق غذا خوری

نکته : ماهی را 1ساعت قبل بانمک و پودر سیر و ادویه شماره 3 که در سایت توضیح داده شده

طرز تهیه : سس ته چین 

ابتدا زرده تخم مرغ را داخل  ظرف مناسب ریخته مخلوط نماییید سپس دارچین و ماست را به آن افزوده مخلوط نمایید تااندازه ای که صاف ویکدست شود . بعد نمک وفلفل و پودر گل را اضافه کنیید . و1پیمانه روغن مایه را افزوده ومخلوط نمایید. ودر آخر زعفران را اضافه کنید وباهم مخلوط کنید .و مهی را که قبلا مزه دار کردید داخل سس مخوابانیم 10 دقیقه اسنراحت میدهیم

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب

مواد لازم :

1 - ماهی = 1کیلو (هرنوع ماهی

2 - سیب زمینی = نیم کیلو

3 - گوجه فرنگی گوشتی = نیم کیلو

4 - پیاز متوسط = 3عدد

5 - هویج بزرگ =3عدد

6 - پودر لیمو امانی = 1قاشق غذا خوری (ابلیمو)

7 - سیر = 5 حبه یا پودر سیر 1قاشق مربا خوری

8 - ادویه شماره 2 = یک قاشق مربا خوری

9 - نمک = به میزان لازم

ادویه شماره 2 شامل : پودر تخم گشنیز ،پودر سیر ، زرد چوبه ، پودر آویشن ، پودر گل سرخ ، فلفل قرمز،پودر دارچین (چوب دارچین 2 شاخه 5سانتی)


نکته : اگر از چوب دارچین استفاده کرد ید موقع کشیدن غذا چوب دارچین را از غذا جدا نماییید  .

برای طرزتهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم : برای 6 نفر

1 - کنسرو ماهی ساردین = یک قوطی

2 - تخم مرغ پخته سفت شده = 3 عدد

3 - پیاز خرد شده = 2 قاشق غذا خوری

4 - سس مایونز = 1 قاشق

5 - آبلیمو = 1 قاشق غذا خوری

6 - نان سفید تست = 12 قطه

7 - خیارشو ر= 3 الی 4 عدد

9 - کاهو = مقداری

 

8 - گوجه فرنگی = 3 عدد (در صورت تمایل )

 

 

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب


ادامه مطلب

مواد لازم :

1 - گوشت ماهی بدون استخوان (هر نوع ماهی میتوان استفاده کرد )

2 - پنیر پیتزا = 1 بسته کوچک

3 -سیب زمینی خورد شده مربعی = 400گرم ( پخته شده  )

4 - پیاز خلال ش ده = 1 عدد بزرگ

5 - تخم مرغ = 1 عدد

6 - پودر نارگیل = 1 قاشق مربا خوری

 7 - پیاز چه =  30 شاخه

8 - شوید = 20 شاخه

9 - مغز بادام = 10 الی 15 عدد

10 -شیر = 1 لیوان

11 - سیر = 3 حبه

12 - روغن مایه = به میزان لازم

13- زردچوبه = به میزان لازم

14 - فلفل سیاه = به میزان لازم

15 - نمک = کمی

برای مشاهد ه طرز تهیه به ادامه مطلب بروید

 


ادامه مطلب

مواد لازم :

1- کنسرو تن ماهی = 1 قوطی

2- نان باگت = 3 تکه

زیتون خرد شده = 1 قاشق غذا خوری

شیر (بدلخوا ) = 4 قاشق غذا خوری

آبلیمو = 1 قاشق غذا خوری

سس مایونز = 2 قاشق غذا خوری

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید



ادامه مطلب

مواد لازم : برای 4 الی 6 نفر

1 - کنسرو ماهی تن در روغن  = یک قوطی

2- تخم مرغ پخته سفت شده (آب پز) = 3 عدد

3 - پیاز خرد شده = 2 قاشق غذا خوری

4 - نان تست = 12 عدد

5 - برگ کاهو = مقداری

6 - سس مایونز = یک قاشق غذا خوری

7 - آبلیمو = یک قاشق غذا خوری

8 - فلفل =  بدلخواه

9 - نمک = به میزان لازم

نکته : این غذا مقوی ومورد علاقه بچه ها که ماهی دوست ندارند میباشد.

برای مشاهدهه طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم:

1-ماهی فیله بدون استخوان = نیم کیلو

2 - گوشت گوشت پخته و نرمه = 400 گرم

3 - اسفناج = 250 گرم

4 - سیب قرمز = 1 عدد

5 - سس خردل = نصف قاشق چایخوری

6 - سس گوجه فرنگی = بمیزان لازم

7 - روغن زیتون = 2 قاشق سوپ خوری

8 - روغن مایع  = 75 گرم

9- آبلیمو = 75 گرم

10 = فلفل قرمز = به اندازه کافی

11 = فلفل سیاه = کمی برای معطر شدن

12 = نمک = به میزان لازم

برا ی مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

 

 

  

 

 

 

 


ادامه مطلب

مواد لازم :

میگو = 20 عدد

ورمیشل پخته = 1 بسته

گشنیز = 20 شاخه 

نعنا = 20 شاخه

ریحون = 20 شاخه

شوید = 20 شاخه

زنجبیل تازه = 20 گرم

لیموترش تازه = 2عدد

کره یا روغن مایه = 50 گرم

 

نکته : سبزی ها را باید ساقه ها را از آن جدا کنیم .

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید. 




ادامه مطلب

مواد لازم :

1- میگو = 300 گرم

2- کنجد خام = 1 پیمانه

3- سبزی گشنیز = 10 شاخه

4 - پیاز چه = 10 شاخه

5 - سیر -= 4 حبه

6 - زنجبیل تازه رنده شده = 1 قاشق غذا خوری

7- تخم مرغ = 2عدد

8 - لیمو ترش = 1 عدد

9 - سویاسس = 2 الی 3 قاشق غذا خوری

10 - نان تست چاودار (روگین) = ابسته

نکته : میتوان بجای سویاسس از عصار ه مرغ یا سبزیجات استفاده کرد

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست