close
تبلیغات در اینترنت
آبزی پز ، آموزش تخصصی طبخ آبزیان - 3

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 185
  • بازديد ديروز : 55
  • بازديد کننده امروز : 34
  • بازديد کننده ديروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 4
  • بازديد هفته : 465
  • بازديد ماه : 1,158
  • بازديد سال : 15,442
  • بازديد کلي : 110,841
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.85.214.0
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

ماهی ها بطور طبیعی دارای بوی مخصوص هستند که عموما برای افراد خوشایند نیست . اگر می خواهید این بوی ناخوشایندبه حد اقل برسد موارد زیر را رعایت کنید.

1- ماهی را با آب سرد و روان چند بار با دقت بشوئید .

2- قطعات ماهی را حد اقل 15 دقیقه در آب نمک 10% قرار دهید سپس با آب سرد شستشو دهید.

3- قطعات ماهی را حداقل 2ساعت در آب پیاز بخوابانید .

4- هنگام طبخ ماهی از ادویه جات دلخواه به اندازه مناسب استفاده کنید.

5- برای بهتر پخته شدن ماهی سعی کنید قطعات ماهی نازک باشند .

6- برای از بین بردن بوی ماهی در فضای منزل و آشپزخانه تکه پوست پرتقال یا لیمو عمانی را با حرارت ملایم بسوزانید.

7- هنگام پاک کرد ن ماهی ممکن است دستان شما بوی ماهی بگیرد . آبلیمو ی مخلوط با نمک برای از بین بردن این بو به شما کمک خواهد کرد.

8 - برای بریدن باله ها و شکم ماهی از قیچی استفاده کنید .

9 - برای کندن فلسهای ماهی از کارد کند و فلس پاک  کن  استفاده کنید.

10- جهت جلوگیری از چسبیدن ماهی به ماهی تابه از روغن فراوان و کاملا داغ استفاده کرده وقطعات ماهی را در مایه تخم مرغ غلطانده آنگاه دو طرف ماهی را آرد سوخاری بپاشید ودر روغن سرخ کنید .

مواد لازم :

1 - ماکارونی فرمی = 1 بسته

2 - ماهی شوریده چرخ شده = 500 گرم

3 - قارچ ورقه شده = 300 گرم

4 - لوبیا سبز خورد شده = 150 گرم

5 - کنسرو ذرت = 1 پیمانه

6 - رب گوجه فرنگی = 1/ پیمانه

7 - پیاز رنده شده = 1 عدد متوسط

8 - تخم مرغ = 2 عدد

9 - سیر رنده شده  = 5 حبه

10 - کره = 1/ پیمانه

11- نمک و فلفل به = میزان لازم

12 - پودر آویشن = 1/2 قاشق سوپخوری

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم :

1- ما کارونی رشته ای = 1 بسته

2 - ماهی چرخ کرده = 1 کیلو

3 - پنیر پیتزا = 1 بسته

4 - تخم مرغ = 2 عدد

5 - پیاز = 1 عدد

6 - سیر = 4 حبه

7 - رب گوجه فرنگی = 2 قاشق سوپ خوری

8 - کره= 200 گرم

9 - نمک  = به میزان لازم 

10- ادویه شامل : زردچوبه ،قلقل سیاه ، آویشن ،زنجبیل ، -= به میزان لازم

11 -  آبلیمو = 1/3 پیمانه

12 - آب= 1 پیمانه

13 - سس سفید متوسط = 1 پیمانه (برای طرز تهیه سس به سایت قسمت سسها مراجعه شود)

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید

 

 


ادامه مطلب

مواد لازم :

1 - ماهی چرخ کرده بدون استخوان = 1 کیلو

2 - ماکارونی آبکش شده = 1 بسته

3- پیاز رنده شده = 1 عدد

4- هویج نگینی خورد شده = 1پیمانه

5 - کنسرو نخود فرنگی= 1 پیمانه

6 - سیر رنده شده = 5 حبه

7 - رب گوجه فرنگی = 3 قاق سوپ خوری

8 - کره یا روغن = 250 گرم

9 - آبلیمو = 1/3 پیمانه

 10 - نمک = به میزان لازم

11 - ادویه شامل : زرد چوبه ، فلفل  ،زنجبیل ،دارچین ، پودر گشنیز  ، اویشن = از هر کدام نصف قاشق چای خوری

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم : برای 20 نفر

1 - میگو = 300 گرم

2 -  نان تست روگین = 1 بسته(چاودار )

3 - کنجد خام = ا پیمانه

4 - تخم مرغ = 2 عدد

5 - سبزی شامل : گشنیز ، پیازچه از هر کدام = 10 شاخه

6 - لیموترش = 1 عدد

7 - سیر = 4 حبه

8 - سویا س = 2 الی 3 قاشق غذا خوری

9 - زنجیل رنده شده = 1 قاشق غذا خوری

نکته : به جای سویاسس از عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ میتوانید استفاده کنید .

 


ادامه مطلب

مواد لازم :

1 - میگو = 20 عدد

2 - ورمیشل = ابسته

3 = خمیر مثلثی بوکاف (95 95) = 1 بسته

4 = سبزی معطر (گشنیز ،نعنا ،ریحان ، شوید ) از هر کدام 20 شاخه

5 = لیمو ترش تازه = 2 عدد

6 = زنجبیل تازه = 20 گرم

7 = زرد چوبه = 1  قاشق غذا خوری

8 - کره یا روغن مایه = 50 گرم

برای طرز تهیه : به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم :

1- گوشت ماهی بدون استخوان =  400 گرم(هرنوع ماهی بدون استخوان )

2 - پیاز خلال شده = 1  عدد بزرگ

3 - سیب زمینی خورد شده مربعی پخته شده = 400 گرم

4 - پیاز چه = 30 شاخه

5 - شوید = 20 شاخه

6 - تخم مرغ = 1 عدد

7 - پنیر پیتزا = ا بسته کوچک

8 - سیر = 3 حبه

9 - شیر = 1 لیوان

10 - پودر نارگیل = 1قاشق غذا خوری

11 - مغز بادام خورد شده = 10 الی 15 عدد

12 - روغن مایه سرخ کردنی = به میزان لازم

13 - نمک = به میزان لازم

14 - فلفل سیاه = به میزان لازم

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

 

مواد لازم :

1 - ماهی شیر = 600 گرم (هر ماهی بدون استخوان )

2 - لپه پخته شده = 100 گرم

3 - برنج پخته شده = 70 گرم

3 - آلو خشک = 80 گرم

4 - مغز گردو = 60 گرم

5 - پیاز = 2 عدد

6 - تخم مرغ = 1 عدد

7 - تخم مرغ آب پز = 3 عدد 

8 - سبزی = 300 گرم (جعفری ، ریحان ، مرزه ، تره ، پیاز چه )

9 - آرد نخد چی = 3 قاشق سوپخوری

10 - آرد گندم = 1 قاشق سوپخوری

11- ربع گوجه فرنگی = 3 قاشق سوپخوری

12 - آبلیمو = 2 قاشق سوپخوری5

13 - شکر = 1 قاشق سوپخوری

14- روغن مایه = 50 گرم

15 - نمک = به میزان لازم

16 -فلفل = نصف قاشق غذاخوری 

بدلخواه میتوانید از ادویه شماره 2 استفاده کنید

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید .

 

 

 

 

 

 

 

 

 



ادامه مطلب

موادلازم : برای 4 الی6 نفر

ماهی قزل آلا = 4 عدد

رشته پلویی = 250 گرم

برنج آبکش شده = 4 پیمانه

کشمش پلویی = 1/2پیمانه

خرما = 500گرم

زعفران دم شده = 1/4 پیمانه

کره 250 =  گرم

روغن = 2 پیمانه

نمک = به میزان لازم

ادویه شماره یک = به میزان لازم(به سایت مراجعه نمایید )

برای مشاهده طرزتهیه به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب

مواد لازم : برای ۶ نفر

۱ - ماهی (آمور ، سفید ، کپور ، قزل آلا) = یک کیلو

۲ - برنج = ۴ لیوان

۳-لوبیا سبز = ۵۰۰ گرم (۲-۳ لیوان و خورد شده وتفت داده شده)

۴ - سیب زمینی = ۲عدد متوسط (مربعی خوردشده)

۵ ـ فلفل سبز شیرین = ۲عدد خورد شده

 ۶- سیر = ۳ حبه رنده شده (تازه باشد بهتر است)

۷ - ربع گوجه فرنگی = ۴قاشق غذاخوری

۸- پیاز متوسط = ۲ عدد

 ۹- آبلیمو = نصف استکان

۱۰- زعفران دم شده = نصف استکان

۱۱  - ادویه شماره یک =یک قاشق غذا خوری (زردچوبه ،فلفل سیاه، فلفل قرمز دارچین ،پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز،)

۱۲ - نمک = به میزان لازم

۱۳ - روغن = به میز ان لازم

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست