close
تبلیغات در اینترنت
انواع غذا با ماهی - 3

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 4
  • بازديد ديروز : 76
  • بازديد کننده امروز : 2
  • بازديد کننده ديروز : 19
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 705
  • بازديد ماه : 1,442
  • بازديد سال : 19,877
  • بازديد کلي : 115,276
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.233.239.20
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم :

1 - گوشت ماهی بدون استخوان (هر نوع ماهی میتوان استفاده کرد )

2 - پنیر پیتزا = 1 بسته کوچک

3 -سیب زمینی خورد شده مربعی = 400گرم ( پخته شده  )

4 - پیاز خلال ش ده = 1 عدد بزرگ

5 - تخم مرغ = 1 عدد

6 - پودر نارگیل = 1 قاشق مربا خوری

 7 - پیاز چه =  30 شاخه

8 - شوید = 20 شاخه

9 - مغز بادام = 10 الی 15 عدد

10 -شیر = 1 لیوان

11 - سیر = 3 حبه

12 - روغن مایه = به میزان لازم

13- زردچوبه = به میزان لازم

14 - فلفل سیاه = به میزان لازم

15 - نمک = کمی

برای مشاهد ه طرز تهیه به ادامه مطلب بروید

 


ادامه مطلب

مواد لازم : برای 4 الی 6 نفر

1 - کنسرو ماهی تن در روغن  = یک قوطی

2- تخم مرغ پخته سفت شده (آب پز) = 3 عدد

3 - پیاز خرد شده = 2 قاشق غذا خوری

4 - نان تست = 12 عدد

5 - برگ کاهو = مقداری

6 - سس مایونز = یک قاشق غذا خوری

7 - آبلیمو = یک قاشق غذا خوری

8 - فلفل =  بدلخواه

9 - نمک = به میزان لازم

نکته : این غذا مقوی ومورد علاقه بچه ها که ماهی دوست ندارند میباشد.

برای مشاهدهه طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم : 

1- ماهی سنگ سر یا ماهی هامور = 1 عدد

2- گشنیز ، شنبه لیله  خشک از هر کدام یک قاشق سوپ خوری یا سبزی تازه 250 گرم

تمبر هندی = نصف بسته

ادویه = زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر دارچین ، پودر سیر ، پودر لیمو عمانی به میزان لازم

نمک = به میزان لازم

پیاز متوسط = 1عدد

روغن = 2 الی 3 قاشق

برنج = به اندازه  نفرات


برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

 


ادامه مطلب

 

مواد لازم :

 

ماهی شوریده بزرگ = یک عدد

کشمش پلویی = 2 الی 3 قاشق غذا خوری

کره = یک قالب 50 گرمی

گرده لیمو = یک قاشق سر خالی غذا خوری

آرد گندم = یک کاسه ماست خوری

پیاز قرمز خلال شده = یک عدد بزرگ

نمک = به مقدار لازم

فلفل سیاه = یک قاشق مربا خوری

نکته : ماهی را بعد از پاک کردن و شستن آن راکاملا به نمک آغشته کرده و بعد از 10 دقیقه ماهی را با آب بشویید

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

موا لازم :

ماهی  چرخ شده = 150 گرم (از هر نوع ماهی میتوان استفاده کرد ماهیهای که تیغ ریز دارد ) 

نخود آبگوشتی = 300 گرم

تخم مرغ = 2 عدد

پیاز متوسط = 2 عدد          

سیر = 5 حبه

روغن = به میزان لازم

زرد چوبه = 1 قاشق مرباخوری

ادویه شماره 3 = 1 قاشق چایخوری

نمک = به مقدار کافی

*****************  

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید

                 


ادامه مطلب

مواد لازم :

ماهی چرخ شده = 300 گرم

پیاز خلال شده = یک عدد بزرگ

سیر له شده = 3 تا 4 حبه

سبزی ماهی = 200 گرم ( شوید ، پیازچه ، ترخون ، گشنیز ، تره ، جعفری )

ادویه = شماره (به دلخواه ، 1، 2 ، 3 ) یک قاشق سرپر مربا خوری

زرد چوبه = 1 قاشق مرباخوری

سیب زمینی پخته و خرد شده = 500 گرم

روغن = به میزان لازم

نمک به میزان = لازم

زردچوبه = 1 قاشق مرباخوری

نان لواش نرم = به تعداد لازم

*********************

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

1- بریدن باله ها : ماهی را از پهنا روی تخته آشپزخانه خوابانده و با قیچی (مخصوص مرغ و ماهی ) باله های پشتی، شکمی ،مخرجی و سینه ای آنرا ببرید.                                                          

 

2- تراشیدن فلسها :  دم  ماهی را بادست چپ نگه داشته و با چاقوی معمولی و یا لبه اره ای که در دست دارید فلسهارا با حرکت چاقو از دم به طرف سر ماهی بکشد (برای جلو گیری از پا شیده شدن و پراکنده شدن فلسها به اطراف ظرف بزرگی را پرآب کنید و فلسها را داخل آب بتراشید ) پس از تراشیدن فلسها ماهی را خوب شستشو دهید. 
شما اگر برس فلس گیر دردسترس داشته باشید میتوانید از آن استفاده کنید و براحتی فلسها را جدا کنید.
 
 

                                                                                                                                        

 

3 - خالی کردن شکم : به کمک قیچی یا چاقوی تیز شکافی از سر به طرف دم ایجاد وامعاء واحشاء ماهی را بیرون بیاورید.

کلیه ماهی را که به شکل خون تیره لخته شده در امتداد پشت ماهی قرار دارد با چاقو تراشیده وبا آب سرد درون ماهی را کاملا شستشو دهید .  

                                                                                                                        

                                                                                                                          

 

در صورتی که مایل بودید ماهی شکم پر طبخ کنید انگشت اشاره خود را خم کرده واز شکاف برانش بداخل گلوی ماهی فرو برده و و از طرف دم برش نازکی دهید و امعاء واحشاء را خارج کنید و با آب شستشو دهید.

*******************************************************************

برای مشاهده فیله کردن ماهی به ادامه مطلب بروید. 


ادامه مطلب

 

مواد لازم :

ماهی آبپز= 450 گرم

بادمجان = 4عدد

فیله گوجه فرنگی = 1/5 پیمانه

پنیر پیتزا = 200 گرم

فلفل دلمه ای = 2 عدد

سس سفید متوسط = 2 پیمانه 

 رب = 1 قاشق سو پخوری 

سیر = 5 حبه

 نمک = به میزان لازم

دویه = به میزان لازم (ادویه شماره 3 )

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب

 

ماهی آبپز شده = 1 کیلو ( ماهی قزل آلا یا هر ماهی دیگر)

ماکارونی = یک بسته 

سس سفید = 2 پیمانه (به قسمت سسها مراجعه شود )

پنیر پتزا = ا بسته 200 گرمی

گوجه فرنگی = 2 عدد متوسط 

سیر = 3 حبه

کره = 150 گرم

آبلیمو = 1/4 پیمانه

نمک = به میزان لازم

ادویه = به میزان لازم (ادویه شماره یک )

******************************************************************************************** 

برای ملاحظه طرز تهیه به ادامه مطالب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم:

ماهی آزاد = 1 کیلو گرم

کره = 50 گرم 

آب = 1.5 پیمانه

رب گوجه فرنگی = 1.5 قاشق سوپخوری

جوانه گندم = 1 پیمانه   

پیاز رنده شده = 1 عدد متوسط

آرد = 0.5 قاشق سوپخوری

سیر رنده شده = 1 قاشق مرباخوری                                                        

سویا سس = 2 قاشق سوپخوری

قارچ = 350 گرم

نمک = به میزان لازم

ادویه (فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه، میخک، تخم گشنیز و زیره) = به میزان لازم

نکته : ماهی را بعد از شستن به مدت یک ساعت داخل ادویه های فوق و آبلیمو به خوابانید تا ماهی مزه دار شود و بوی زُخم آن از بین برود.

برای مشاهده ی طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست