close
تبلیغات در اینترنت
انواع غذا با ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 142
  • بازديد ديروز : 56
  • بازديد کننده امروز : 26
  • بازديد کننده ديروز : 33
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 198
  • بازديد ماه : 1,873
  • بازديد سال : 13,250
  • بازديد کلي : 108,649
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.226.243.130
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم:

1 - ماهی شیر= 1 عدد متوسط

2 - سبزی پلوی = 200 گرم( تره ، سیر تازه ، گشنیز ، شوید،شنبه لیله ،جعفری)

3 - برنج = 4 پیمانه

4- آرد سفید = 2 پیمانه

5 - لیمو ترش = 4 عدد (یا آّبلیمو )

5 - تمبر هندی = 1 بسته

6 - پیاز = 1عدد (رنده شده )

7 - سیر = 4 حبه ( یاپودر سیر )

8- ادویه = به مقدار لازم (زرد چوبه ، فلفل ، پودر تخم گشنیز ، فلفل قرمز ،پودر دارپین)

9- روغن مایه = به میزان لازم

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب یروید.

 


ادامه مطلب

مواد لازم :

1 _ماهی سفید = 2 کیلو (بدلخواه از ماهی دیگر نیز میتوانید استفاده کنید )

2- برنج = اکیلو

3 - سبزی پلویی =1 کیلو (شوید، گشنیز ،شنبه لیله  ،جعفری ،تره ،نعنا)

4 - روغن مایه یا کره = 200 گرم

5 - زعفران دم شده = 2 قاشق غذاخوری

6 - نمک= به میزان لازم

7- ابلیمو = به میزان لازم

8 - ادویه = به میزان لازم (زردچوبه ،فلفل سیاه ، دارچین،پودر سیر ، پودر تخم گشنیز)

9- پیاز متوسط رنده شده =1عدد

نکته : مادر اینجا با ماهی سفید استفاده کردیم چون معمولااز ماهی سفید برای شب عید استفاده میکنند.


ادامه مطلب

موادلازم :

1 - ماهی قزل آلا = 1 عدد

2 - سبزی ساتوری شده ، جعفری ، گشنیز ،شوید ، پیازچه = 200 گرم

3 - پیاز داغ = 1 عدد متوسط

4- زرشک = 1 قاشق غذا خوری

5- مغز پسته = 1قاشق غذا خوری

6 - مغز گردو خورد شده = 1قاشق

7 - مغز بادام = 1قاشق غذا خوری

8 - زعفران دم شده = نصف فنجان غذا خوری

9 - نمک و فلفل =  به میزان لازم

10- ادویه = 2 قا شق چایخوری ( پودر سیر ، دارچین ، پودر تخم گشنیز ، زرد چوبه ، پودر زنجبیل ،پودر سیر ،  فلفل سیاه از هر کدا م مقداری که مجموع همه 1 قاش غذا خوری

11- سیر رنده شده =5 ح12ته

12 - آرد سفید = 1 پیمان

13 - ذرت کنسرو = 2 قاشق غذا خوری در صورت تمایل

14 - روغن مایه= به مقدار

جهت  تهیه سس برای مزه دار کردن ماهی از مواد زیر استفاده نمایید

- رب انار = 1 قاشق غذاخو

- رب کوجه = 1 قاشق غذا خوری

- رب نارنج = 1 قاشق غذا خوری (یا 2قاشق آب نارج )

 - آبلیمو = 1 قاشق غذا خوری

- نمک = به مقدار لازم

طرز تهیه سس : همه مواد را باهم مخلوط نمایید و1قاشق غذاخوری زعفران نیز اضافه نمایید.و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.. سپس حرارت را خاموش کنید.

جهت طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

 


ادامه مطلب

مواد لازم :

1- ماهی بدون استخوان = 250 گرم

2- تخم مرغ = 4 عدد

3 - سبزی معطر = 250 گرم (گشنیز ، تره ، جعفری ترخون ،مرزه)

4- پیاز = 1 عدد متوسط

5- سیر =  3 حبه

6 - مغز گردو = 4 عدد

7 - زرشک = 2 قاشق غذا خوری

8 - شیر = 1/4 پیمانه

9- ادویه =  به میزان لازم (زرد چوبه ، فلفل سیاه ، پودر آویشن ،پودر زنجبیل )

10 - نمک = به میزان لازم

11 - روغن برای سرخ = به میزان لازم

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب

کوکوی ماست ماهی

مواد لازم:

1- ماهی بصورت چرخ شده = 300گرم

2- هویج رنده شده = 3عدد

3- پیاز رنده = 1 عدد

4- ماست ماست چکیده = 1/5 پیمانه

5 - تخم مرغ = 4 عدد

6- جعفری خورده شده ریز = 1 پیمانه

7- آرد = 1قاشق

8 - سیر = 3حبه

9- پنیر پیتزا=یک بسته

10- زرد چوبه = یک قاشق مربا خوری

12- نمک = به میزان لازم

13 - زعفران اب شده= نصف فنجان

14 - فلفل سیاه =به میزان لازم

15- پودر تخم گشنیز = 1 قاشق مربا خوری

16 - زرد چوبه= به میزان لازم

17- پودر زجبیل = نصف قاشق مربا خوری

برای طرز تهیه : به ادامه مطلب بروید

 

 

 

 


ادامه مطلب

مواد لازم :

1- گوشت ماهی چرخ شده = 300گرم

2- بادمجان آبپز( یا کبابی) = نیم کیلو

3 - تخم مرغ = 3 عدد

4 - پیازمتوسط = یک عدد

5- سیر = 3 حبه

6 - آرد = 1 قاشق غذا خوری

7- ادویه = به میزان لازم عبارتند از: فلفل سیاه ، پودر زنجبیل ، زرد چوبه ، زیره ، پودر گشنیز ، زعفران

8 - روغن مایه جهت سرخ کردن = به میزان لازم

نکته : این غذا با فر طبخ میشود ، ولی اگر فر نباشد میتوانید در ماهی تابه سرخ کنید.

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید .


ادامه مطلب

مواد لازم:

1 - ماهی چرخ شده = 500 الی 1کیلو گرم

2 - آرد نخودچی = 1 پیمانه

3 - پیاز رنده شده = 3 عدد متوسط

4 - سبزی معطر = 250 گرم (نعنا ، ترخون )

5 - تخم مرغ = 2 عدد

6 - نخود فرنگی = 250 گرم

7- سیر رنده شده = نصف قاشق غذا خوری

8 - رب گوجه فرنگی = 2 قاشق غذا خوری

9 - آلوی خورشتی = 1 پیمانه

10 - پیاز داغ = 1قاشق غذا خوری

12 - نمک و فلفل = به میزان لازم

13 - ادویه = 1 قاشق غذا خوری (زرد چوبه ،پودر سیر ف پودر آویشن ، پودر تخم گشنیز  ، پودر گل سرخ )

14 - آبلیمو = 3 قاقشق غذا خوری

برای اطلاعات بیشتر در مورد ادویه ها به قسمت ادویه در سایت مراجعه نمایید

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

موادلازم :

1 - ماهی چرخ شده =  500 گرم

2 - برنج پخته = 2 پیمانه

3 - لپه پخته =1 پیمانه

4 - تخم مرغ  خام = 2 عدد

5 - تخم مرغ پخته = 2عدد

6 - سیر رنده شده = 1بوته

7 - پیاز رنده شده = ا عد  متوسط

8 - رب گوجه فرنگی = 2 قاشق غذا خوری

9 - سبزی های معطر = 500 گرم (تره ،ترخون ،جعفری ، مرزه )

10 - پیاز داغ = 3قاشق غذاخوری

11 - زرشک خیس کرده = 3قاشق غذاخوری

12 - آلو خیس شده = 3 پیمانه

13 - خلال بادام خیس کرده = 2قاشق غذا خوری

14 - خلال پسته خیس کرده = 2 قاشق غذاخوری

15 - مغز گردو1= پیمانه

16 - روغن 3= قاشق غذا خوری

17 - آب = به مقدار لازم (به قداری که روی کوفته تا را بگیرد)

18 - ادویه = 1 قاشق غذا خوری (پودر سیر ، اوشن ،زرد چوبه ،فلفل پودر تخم گشنیز ، پودر دارچین)

19 - نمک به میزان لازم

20 فلفل = سیاه

برای طرز تهیه به ادامه مطللب بروید

 

 


ادامه مطلب

مواد لازم :

1 - ماهی چرخ کرده = 500 الی 250 گرم  (هر نوع ماهی میتوان استفاده کرده)

2 - برنج خیس کرده = 1 پیمانه

3 - لپه = نصف پیمانه

4- بلغور گندم = 1 پیمانه

5- تخم مرغ = 1عدد

6 -  سبزی های معطر = 500 گرم (مرزه ،ترخون ،جعفری،نعنا،ریحان )

7 - سماق = نصف پیمانه

8 - ادویه = 1 قاشق چایخوری (پودر تخم گشنیز ،زرد چوبه ، پودر آویشن ،چوب دارچین ،گل سرخ)

9 - پودر سیر = 1 قاشق پایخوری

10- پیاز داغ = نصصف پیمانه

11 - نعنا داغ = 2 قاشق غذا خوری

12 - پیاز رنده شده = 1 عدد

13 - زرد پوبه = 1 قاشق چایخوری

14 - نمک فلفل به میزان لازم

15- روغن مایه = 2 قاشق غذاخوری

16 - آب = 3 لیتر

17 - رب گوجه فرنگی = 2قاشق غذا خوری

نکته جهت اطلاع بیشتر در مورد ادویه ها لطفا به سایت قسمت ادویه مراجعه نمایید.

برای طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه نمایید.


ادامه مطلب

مواد لازم :

1 - ماهی چرخ شده = 500 گرم

2- سیب زمینی 500 = گرم

3 - نخد فرنگی = 1 پیمانه

4 - پیاز رنده شده = 1 عدد متوسط

5 - آبلیمو = نصف فنجان

6 - سیر رنده شده = 4 حبه

7 - رب گوجه فرنگی = 2قاشق غذا خوری

8 - نمک فلفل = به میزان لازم

9 - زرد چوبه = نصف قاشق خوری

10 - کره یا روغن آب شده = 200 گرم

11- ادویه = 1 قاشق چایخوری (پودر سیر ، دانه گشنیز دارچین فلفل سیاه گل محمدی اویشن )

12 - پیاز داغ = 2 قاشق غذا خوری

13 - آب = 2 لیتر
14 - هویج کوچک = 2 عدد (در صورت تمایل)

لطفا برای اطلاعات بیشتر در مورد ادویه ها به قسمت ادویه ها مراجعه نمایید .

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست