close
تبلیغات در اینترنت
انواع دم پخت با ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 90
  • بازديد ديروز : 67
  • بازديد کننده امروز : 40
  • بازديد کننده ديروز : 33
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 297
  • بازديد ماه : 848
  • بازديد سال : 4,489
  • بازديد کلي : 99,888
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.208.22.127
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم : 

1- ماهی سنگ سر یا ماهی هامور = 1 عدد

2- گشنیز ، شنبه لیله  خشک از هر کدام یک قاشق سوپ خوری یا سبزی تازه 250 گرم

تمبر هندی = نصف بسته

ادویه = زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر دارچین ، پودر سیر ، پودر لیمو عمانی به میزان لازم

نمک = به میزان لازم

پیاز متوسط = 1عدد

روغن = 2 الی 3 قاشق

برنج = به اندازه  نفرات


برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

 


ادامه مطلب

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست