close
تبلیغات در اینترنت
انواع چلو با ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 112
  • بازديد ديروز : 56
  • بازديد کننده امروز : 26
  • بازديد کننده ديروز : 33
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 168
  • بازديد ماه : 1,843
  • بازديد سال : 13,220
  • بازديد کلي : 108,619
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.226.243.130
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم:

1 - ماهی شیر= 1 عدد متوسط

2 - سبزی پلوی = 200 گرم( تره ، سیر تازه ، گشنیز ، شوید،شنبه لیله ،جعفری)

3 - برنج = 4 پیمانه

4- آرد سفید = 2 پیمانه

5 - لیمو ترش = 4 عدد (یا آّبلیمو )

5 - تمبر هندی = 1 بسته

6 - پیاز = 1عدد (رنده شده )

7 - سیر = 4 حبه ( یاپودر سیر )

8- ادویه = به مقدار لازم (زرد چوبه ، فلفل ، پودر تخم گشنیز ، فلفل قرمز ،پودر دارپین)

9- روغن مایه = به میزان لازم

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب یروید.

 


ادامه مطلب

مواد لازم :

1 _ماهی سفید = 2 کیلو (بدلخواه از ماهی دیگر نیز میتوانید استفاده کنید )

2- برنج = اکیلو

3 - سبزی پلویی =1 کیلو (شوید، گشنیز ،شنبه لیله  ،جعفری ،تره ،نعنا)

4 - روغن مایه یا کره = 200 گرم

5 - زعفران دم شده = 2 قاشق غذاخوری

6 - نمک= به میزان لازم

7- ابلیمو = به میزان لازم

8 - ادویه = به میزان لازم (زردچوبه ،فلفل سیاه ، دارچین،پودر سیر ، پودر تخم گشنیز)

9- پیاز متوسط رنده شده =1عدد

نکته : مادر اینجا با ماهی سفید استفاده کردیم چون معمولااز ماهی سفید برای شب عید استفاده میکنند.


ادامه مطلب

موادلازم : برای 4 الی6 نفر

ماهی قزل آلا = 4 عدد

رشته پلویی = 250 گرم

برنج آبکش شده = 4 پیمانه

کشمش پلویی = 1/2پیمانه

خرما = 500گرم

زعفران دم شده = 1/4 پیمانه

کره 250 =  گرم

روغن = 2 پیمانه

نمک = به میزان لازم

ادویه شماره یک = به میزان لازم(به سایت مراجعه نمایید )

برای مشاهده طرزتهیه به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب

مواد لازم : برای ۶ نفر

۱ - ماهی (آمور ، سفید ، کپور ، قزل آلا) = یک کیلو

۲ - برنج = ۴ لیوان

۳-لوبیا سبز = ۵۰۰ گرم (۲-۳ لیوان و خورد شده وتفت داده شده)

۴ - سیب زمینی = ۲عدد متوسط (مربعی خوردشده)

۵ ـ فلفل سبز شیرین = ۲عدد خورد شده

 ۶- سیر = ۳ حبه رنده شده (تازه باشد بهتر است)

۷ - ربع گوجه فرنگی = ۴قاشق غذاخوری

۸- پیاز متوسط = ۲ عدد

 ۹- آبلیمو = نصف استکان

۱۰- زعفران دم شده = نصف استکان

۱۱  - ادویه شماره یک =یک قاشق غذا خوری (زردچوبه ،فلفل سیاه، فلفل قرمز دارچین ،پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز،)

۱۲ - نمک = به میزان لازم

۱۳ - روغن = به میز ان لازم

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.


ادامه مطلب

مواد لازم : 

1- ماهی سنگ سر یا ماهی هامور = 1 عدد

2- گشنیز ، شنبه لیله  خشک از هر کدام یک قاشق سوپ خوری یا سبزی تازه 250 گرم

تمبر هندی = نصف بسته

ادویه = زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر دارچین ، پودر سیر ، پودر لیمو عمانی به میزان لازم

نمک = به میزان لازم

پیاز متوسط = 1عدد

روغن = 2 الی 3 قاشق

برنج = به اندازه  نفرات


برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

 


ادامه مطلب

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست