close
تبلیغات در اینترنت
آموزش مربوط به ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 95
  • بازديد ديروز : 67
  • بازديد کننده امروز : 40
  • بازديد کننده ديروز : 33
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 302
  • بازديد ماه : 853
  • بازديد سال : 4,494
  • بازديد کلي : 99,893
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.208.22.127
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

 

روشهای تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده و ماهی فاسد

خصوصیات ماهی فاسد

خصوصیات ماهی مانده

خصوصیات ماهی تازه

علائم ظاهری

فاقد درخشندگی ، کدر و تیره

بدون درخشندگی (کدر(

ظاهری درخشنده  و شفاف

جلا

قهوای تیره ، مملو از مواد لزج

بی رنگ ، آبشش براحتی کنده میشود

قرمز روشن ، عاری از ماده لزج

آبشش

چشم ها کاملا گود و فرو رفته

کدر ،      فرو رفته

شفاف ، روشن و درخشان

چشم

کاملا باز است

باز ، بلند شده وبسته نیست

کاملا برجسته و بسته

سرپوش آبششی

سست و نرم و به راحتی کنده می شود

کدر،به راحتی از پوست جدا میشود

درخشان، براق ،محکم چسبیده به بدن

فلس ها

بوی گندیدگی و غیرطبیعی

بوی زننده

طبیعی و عاری از بوی گندیده

بو

کاملا باز است

باز است

بسته است

دهان

شکم خمیده شکل و براحتی پاره میشود

به حالت خوابیده درآمده است

محکم و دارای قابلیت ارتجاعی کافی

دیواره شکمی

قهوای رنگ ، بوی تعفن دارد

خون تیره ، کمی بوی غیر طبیعی دارد

خون محوطه شکمی روشن و بدون بو

خون

شناور در آب

شناور در آب

در آب فرو   می رود

غوطه وری

پلاسیده ، پژمرده و شل ، دراثرفشار انگشت فرورفتگی ایجاد میشود

عضلات نرم و به آسانی از استخوان جدا میشود

محکم و ارتجاعی ، اتصال به استخوان ، اثر فشار انگشت روی عضله نمی ماند

عضلات

منبع : اتحادیه شرکت های تعاونی تکثیرو پرورش ماهیان گرمآبی سراسر کشور

گوشت ماهی ارزش غذایی زیادی دارد. مصرف ماهی نقش مهمی در سلامتی ما دارد زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین آ،د،کاو ای و پروتئین است. کسانی که بیشتر ماهی مصرف میکنند کمتر به بیماری های قلبی و دیابت مبتلا می شوندزیرا چربی موجود در گوشت ماهی با چربی سایر مواد غذایی فرق دارد. خوردن حداقل دو وعده ماهی در هفته سبب افزایش طول عمر می شود و خطر مرگ ناگهانی را کاهش می دهد.

روغن ماهی از ریزش مو جلوگیری می کند.

مصرف گوشت ماهی در کودکان ، هوش آنان را زیاد می کند.

مصرف ماهی در زنان باردار و شیرده سبب رشد سریع مغز کودک آنان می شود.

مصرف گوشت ماهی سبب جلوگیری و درمان بیماری هایی مانند افسردگی،فشار خون،چربی خون،پوکی استخوان،پوسیدگی دندان ها و... می شود.

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست