close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سبزی پلو باماهی شیر

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 110
  • بازديد ديروز : 67
  • بازديد کننده امروز : 40
  • بازديد کننده ديروز : 33
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 317
  • بازديد ماه : 868
  • بازديد سال : 4,509
  • بازديد کلي : 99,908
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.208.22.127
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم:

1 - ماهی شیر= 1 عدد متوسط

2 - سبزی پلوی = 200 گرم( تره ، سیر تازه ، گشنیز ، شوید،شنبه لیله ،جعفری)

3 - برنج = 4 پیمانه

4- آرد سفید = 2 پیمانه

5 - لیمو ترش = 4 عدد (یا آّبلیمو )

5 - تمبر هندی = 1 بسته

6 - پیاز = 1عدد (رنده شده )

7 - سیر = 4 حبه ( یاپودر سیر )

8- ادویه = به مقدار لازم (زرد چوبه ، فلفل ، پودر تخم گشنیز ، فلفل قرمز ،پودر دارپین)

9- روغن مایه = به میزان لازم

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب یروید.

 

سبزی پلو با ماهی

طرز تهیه :

ابتدا برنج را با کمی نمک خیس کنید . سپس سبزی ها را پاک کرده و پس از شستن آنها را ریز خورد کنید .برنج را آب کش کنید و ته دیگ را بدلخوا نان یا سب زمینی یا برگ کاهو بگذارید .سپس از برنج با کفگیر داخل قابلمه بریزد و سبز ی خورد شده بریزید. و تا اخر به همین ترتیب لابلای برنج بریزید تا همه مواد تمام شود در قابلمه را بگذارید شعله زیر آن را ملایم کنید تا دم بکشد .(مقداری از سبزی های خورد شده را برای سس ماهی نگه دارید)

طرز تهیه ماهی :

ماهی شیر را بعداز تمیز کردن خوب بشوئید و سپس بصورت تکه های مناسب خورد کنید .(یا بصورت درسته میتوانید شکم پر درست کنید) بعداز خورد کردن مقداری از  پیاز رنده شده ومقداری از سیر رنده شده آب لیمو ترش و ادویه و نمک بخوابانید و حدود یک ساعت داخل یخچال بگذارید.مقدار نمک کم باشد .زیرا تمبر هندی نمک دارد بعد از اینکه ماهی مزه دار شد از آبلیمو خارج کنید ارد وزرد چوبه ودارپین را باهم مخلوط کرده و ماهی را در ارد میغلتانید و در روغن داغ شده با حرارت خیلی ملایم سرخ کنید.

در این مرحله نوبت به درست کردن سس ماهی میشود .تمبر هندی را از قبل با یک لیوان آب جوش خیس کنید ویعد صاف کنید و کنار بگذارید. پیاز و سیر رنده شده فلفل و زردچوبه و دارچین و سبزی خورد شده را با هم مخلوط کنید و کمی سرخ کنید . و سپس تمبر هندی که صاف شده را به ان اضافه کنید وقتی که جوش آمد و کمی که غلیظ شد روی ماهی سر خ شده بریزید و بگذارید 15 دقیقه با در باز و با شعله کم بجوشد تا ماهی مزه دار شود. غذای شما آماده است . نوش جان.

نکته : شما میتوانید با مقداری مغز  گردویر خورد شده و مقدار زرشک با مواد سس این غذا مخلوط کنید و ماهی را بصورت شکم پر درست کنید.

نکته :شما میتوانید بجای تمبر هندی اگر در دسترس نداشتید ازمخلوط رب نارنج ورب گوجه فرنگی یا رب انا رجای گزین کنید.

منبع : بیتوته

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست