close
تبلیغات در اینترنت
خوراک میگو با قارج

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 68
  • بازديد ديروز : 12
  • بازديد کننده امروز : 19
  • بازديد کننده ديروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 211
  • بازديد ماه : 784
  • بازديد سال : 8,524
  • بازديد کلي : 103,923
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.206.241.26
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم :

1  - میگو = 300 گرم

2 _ قارچ = 150 گرم

3 - گوجه فرنگی خورد شده = 3 عدد

4 - فلفل دلمه ای = 1عدد

5 - پیاز = 1عدد

6 - رب گوجه فرنگی = 1 قاشق غذا خوری

7 - نمک = به میزان لازم

8 - ادویه مورد نیاز = به میزان لازم

9 - روغن سرخ کردنی = به میزان لازم

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید

 طرز تهیه :

ابتدا میگو را تمیز کرده شسته بعد از این که شسته شد اجازه میدهیم تا آب آن گرفته شود با کمی روغن سرخ میکنیم . سپس قارچ را با کمی اب لیمو مخلوط کرده تا قارچ سیاه نشود بعد بدون روغن آن را تفت میدهیم . صبر میکنیم تا آب ان گرفته شود سپس پیاز را سرخ می کنیم  و گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم وتفت میدهیم رب گوجه را اضافه کرده و تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود و خوش رنگ شود .در این مرحله گوجه فرنگی خورد کرده را اضافه میکنیم و سپپس ادویه مورد نیاز را افزوده و قارچ و میگو ، نمک و فلفل را اضافه میکنیم . و در اخر فلفل دلمه ای را افزود ه و همه را با هم میزنیم و اجاق را خاموش میکنیم.این غذا را میتوان هم با نون صرف .هم میتوان با پلو صرف کنید.     نوش جان

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست