close
تبلیغات در اینترنت
ماهی شکم پر قزل آلا

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 129
  • بازديد ديروز : 56
  • بازديد کننده امروز : 26
  • بازديد کننده ديروز : 33
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 185
  • بازديد ماه : 1,860
  • بازديد سال : 13,237
  • بازديد کلي : 108,636
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.226.243.130
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

موادلازم :

1 - ماهی قزل آلا = 1 عدد

2 - سبزی ساتوری شده ، جعفری ، گشنیز ،شوید ، پیازچه = 200 گرم

3 - پیاز داغ = 1 عدد متوسط

4- زرشک = 1 قاشق غذا خوری

5- مغز پسته = 1قاشق غذا خوری

6 - مغز گردو خورد شده = 1قاشق

7 - مغز بادام = 1قاشق غذا خوری

8 - زعفران دم شده = نصف فنجان غذا خوری

9 - نمک و فلفل =  به میزان لازم

10- ادویه = 2 قا شق چایخوری ( پودر سیر ، دارچین ، پودر تخم گشنیز ، زرد چوبه ، پودر زنجبیل ،پودر سیر ،  فلفل سیاه از هر کدا م مقداری که مجموع همه 1 قاش غذا خوری

11- سیر رنده شده =5 ح12ته

12 - آرد سفید = 1 پیمان

13 - ذرت کنسرو = 2 قاشق غذا خوری در صورت تمایل

14 - روغن مایه= به مقدار

جهت  تهیه سس برای مزه دار کردن ماهی از مواد زیر استفاده نمایید

- رب انار = 1 قاشق غذاخو

- رب کوجه = 1 قاشق غذا خوری

- رب نارنج = 1 قاشق غذا خوری (یا 2قاشق آب نارج )

 - آبلیمو = 1 قاشق غذا خوری

- نمک = به مقدار لازم

طرز تهیه سس : همه مواد را باهم مخلوط نمایید و1قاشق غذاخوری زعفران نیز اضافه نمایید.و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.. سپس حرارت را خاموش کنید.

جهت طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

 

طرز تهیه :

ماهی قزل آ لا را پس از تمیز کردن  محتویات شکم را خالی کنید و استخوان ستون فقرات ماهی را دربیاورید و بصورت درسته شستشو دهید .منظور سر و دم ماهی را جدا نکنید تا زیبایی خود را حفظ نمایید. و ماهی را آغشته به نمک فراوان نمایید و ادویه و آبلیمو را در ظرف مناسب مخلوط نمایید و ماهی را داخل آن بخوابانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود و بوی ضخم آن گرفته شود .در این فاصله پیاز داغ را آماده نمایید و ذرت و سبزی ساتوری شده را افزوده و تفت دهید. سیر رنده شده را افزوده ادویه را اضافه کنید و تفت دهید و بعد از تفت دادن سبزی و ادویه مغز گردو ، مغز ، بادام ، مغز پسته و زرشک را افزوده و تفت دهید و مقداری از سس آماده شده را اضافه کنید در اخر زغفران را افزوده و حرارت را خاموش کنید.  سپس ماهی را از یخچال خارج نمایید و دوباره بشویید تا نمک آن گرفته شود..و با پارچه تمیز خشک نمایید و مجددا با ادویه و کمی نمک آن را مزه دار نمایید . و داخل شکم ماهی را با سس بوسیله قلمو یا قاشق مزه دار نمایید و بامواد آماده شده پر کنید سپس درز شکم را با خلال د ندان یا نخ و سوزن ببندید.و روی ماهی را با باقی مانده سس مزه دار نمایید ودر آرد سفید بغلتانید. و در روغن داغ شده سرخ کنید وکمی زعفران روی ماهی بریز ید. در ظرف را ببندید تا گوشت ماهی ومواد داخل پخته شود.... و میتوان در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد و زمان 35 الی 40 دقیقه طبخ نمایید اگر از فر استفاده میکنید بعد از 10 دقیقه یکبار روی ماهی را با روغن مایه یا روغن زیتون چرب نمایید که خشک نشود .از نیم ساعت قبل فر را گرم نمایید.طبخ ماهی شکم پر در فر خوشمزه تر میشود. بعد از آماده شدن ماهی را در ظرف مناسب بگذارید و اطراف آن را با سلیقه خود تزئیین نمایید.                      نوش جان

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده


  1. somaye : بازم مث همیشه عالیییییییی😍😍
    عزیزم برا ماه رمضان چه چیزی درنظر داری؟
    پاسخ : سلام مممنون از لطف وانتخاب سلیقه تون انواع ماهی شکم پر و انواع کوفته امیدوارم مورد پسند و سلیقه تان باشد ولذت ببرید


ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست