close
تبلیغات در اینترنت
کوفته تبریزی با ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 141
  • بازديد ديروز : 66
  • بازديد کننده امروز : 28
  • بازديد کننده ديروز : 36
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 260
  • بازديد ماه : 1,485
  • بازديد سال : 7,129
  • بازديد کلي : 102,528
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.161.31.247
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

موادلازم :

1 - ماهی چرخ شده =  500 گرم

2 - برنج پخته = 2 پیمانه

3 - لپه پخته =1 پیمانه

4 - تخم مرغ  خام = 2 عدد

5 - تخم مرغ پخته = 2عدد

6 - سیر رنده شده = 1بوته

7 - پیاز رنده شده = ا عد  متوسط

8 - رب گوجه فرنگی = 2 قاشق غذا خوری

9 - سبزی های معطر = 500 گرم (تره ،ترخون ،جعفری ، مرزه )

10 - پیاز داغ = 3قاشق غذاخوری

11 - زرشک خیس کرده = 3قاشق غذاخوری

12 - آلو خیس شده = 3 پیمانه

13 - خلال بادام خیس کرده = 2قاشق غذا خوری

14 - خلال پسته خیس کرده = 2 قاشق غذاخوری

15 - مغز گردو1= پیمانه

16 - روغن 3= قاشق غذا خوری

17 - آب = به مقدار لازم (به قداری که روی کوفته تا را بگیرد)

18 - ادویه = 1 قاشق غذا خوری (پودر سیر ، اوشن ،زرد چوبه ،فلفل پودر تخم گشنیز ، پودر دارچین)

19 - نمک به میزان لازم

20 فلفل = سیاه

برای طرز تهیه به ادامه مطللب بروید

 

 

طرز تهیه :

ابتدا سس را آماد ه میکنیم .به این ترتیب کمی از پیاز داغ را به همراه ربع گوجه فرنگی داخل قابلمه تفت دهید سپس نمک وفلفل را اضافه نمایید . بگذارید تاجوش بیایید . در ظرف دیگری ماهی چرخ شده لپه پخته و برنج پخته شده را باهم مخلوط کنید سبز ی ساطور ی را افزوده و 2 عدد تخم مرغ خام را شکسته و به مواد اضافه کنیید سیر رند ه شده و پیاز رنده شده و ادویه را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط نمایید . بعد از آماده شدن مواد مایه را خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی به خود بگیرد .نصف از مایه را برداشته به کمک دست گرد کنید مقداری از پیازداغ و زرشک خلال پسته ،خلال بادام 2 تکه گردو و چند عدد آلو و یک عدد تخم مرغ پخته را که از پوست در آورده اید در و سط مواد کوفته قرار دهید و گرد نمایید .و داخل سس قرار دهید نصف باقی مانده مواد کوفته را نیز به همین ترتیب آماده نمایید .مابقی زرشک  خلال بادام و پسته و گردو را داخل سس ریخته  حرارت را ملایم کنید .فرصت دهید تا کوفته پخته شود زمان پخت 2/5 الی 3 ساعت میباشد.شما بدلخواه میتوانید مواد کوفته را بیشتر کنید و به تعداد کوفته ها افزایش دهید.             

نوش جان

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست