close
تبلیغات در اینترنت
نکته های در مورد برطرف کردن بوی ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 24
  • بازديد ديروز : 191
  • بازديد کننده امروز : 8
  • بازديد کننده ديروز : 34
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 267
  • بازديد ماه : 1,019
  • بازديد سال : 10,549
  • بازديد کلي : 105,948
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.232.53.231
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

ماهی ها بطور طبیعی دارای بوی مخصوص هستند که عموما برای افراد خوشایند نیست . اگر می خواهید این بوی ناخوشایندبه حد اقل برسد موارد زیر را رعایت کنید.

1- ماهی را با آب سرد و روان چند بار با دقت بشوئید .

2- قطعات ماهی را حد اقل 15 دقیقه در آب نمک 10% قرار دهید سپس با آب سرد شستشو دهید.

3- قطعات ماهی را حداقل 2ساعت در آب پیاز بخوابانید .

4- هنگام طبخ ماهی از ادویه جات دلخواه به اندازه مناسب استفاده کنید.

5- برای بهتر پخته شدن ماهی سعی کنید قطعات ماهی نازک باشند .

6- برای از بین بردن بوی ماهی در فضای منزل و آشپزخانه تکه پوست پرتقال یا لیمو عمانی را با حرارت ملایم بسوزانید.

7- هنگام پاک کرد ن ماهی ممکن است دستان شما بوی ماهی بگیرد . آبلیمو ی مخلوط با نمک برای از بین بردن این بو به شما کمک خواهد کرد.

8 - برای بریدن باله ها و شکم ماهی از قیچی استفاده کنید .

9 - برای کندن فلسهای ماهی از کارد کند و فلس پاک  کن  استفاده کنید.

10- جهت جلوگیری از چسبیدن ماهی به ماهی تابه از روغن فراوان و کاملا داغ استفاده کرده وقطعات ماهی را در مایه تخم مرغ غلطانده آنگاه دو طرف ماهی را آرد سوخاری بپاشید ودر روغن سرخ کنید .

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست