close
تبلیغات در اینترنت
رول میگو با ورمیشل

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 3
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 123
  • بازديد ديروز : 55
  • بازديد کننده امروز : 27
  • بازديد کننده ديروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 4
  • بازديد هفته : 403
  • بازديد ماه : 1,096
  • بازديد سال : 15,380
  • بازديد کلي : 110,779
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.227.2.109
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم :

1 - میگو = 20 عدد

2 - ورمیشل = ابسته

3 = خمیر مثلثی بوکاف (95 95) = 1 بسته

4 = سبزی معطر (گشنیز ،نعنا ،ریحان ، شوید ) از هر کدام 20 شاخه

5 = لیمو ترش تازه = 2 عدد

6 = زنجبیل تازه = 20 گرم

7 = زرد چوبه = 1  قاشق غذا خوری

8 - کره یا روغن مایه = 50 گرم

برای طرز تهیه : به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه :

ور میشل را پخته و صاف میکنیم . (بهتر است که با آب مرغ بپزید ) میگو را تمیز کرده و شسته کنار میگذاریم . آب را جوش آورده زرد چوبه را داخل آب میریزیم زنجبیل و لیموترش را حلقه حلقه کرده داخل آب میریزیم و بعد میگو را به آن اضافه میکنیم پس از 3 دقیقه اب کش میکنیم صبر میکنیم تا آبش گرفته شود . در این جا مقداری از کره را روی خمیر میمالیم و برگ سبزیجات را بترتیب برگ نعنا ، گشنیز ، شوید ، ریحان را روی خمیر میگذاریم وقتی سطح خمیر از برگ سیزیجات کامل شد یک ورقه دیگر خمیر روی سبزی ها میگذاریم سپس از ور میشل روی خمیر میگذاریم بعد میگوها را از لیمو و زنجبیل جدا کرده و روی ورمیشل میگذاریم و لبه های خمیر را کره یا روغن میمالیم .و بصورت رول خمیر را جمع میکنیم و در روغن سرخ میکنیم .رول  ها را داخل ظرف مناسب میگذاریم و بدلخواه تزئین میکنیم و یا با سس گوجه فرنگی تزئین و میل نمایید.  نوش جان

 

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست