close
تبلیغات در اینترنت
استانبولی با ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 108
  • بازديد ديروز : 55
  • بازديد کننده امروز : 27
  • بازديد کننده ديروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 4
  • بازديد هفته : 388
  • بازديد ماه : 1,081
  • بازديد سال : 15,365
  • بازديد کلي : 110,764
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.227.2.109
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم : برای ۶ نفر

۱ - ماهی (آمور ، سفید ، کپور ، قزل آلا) = یک کیلو

۲ - برنج = ۴ لیوان

۳-لوبیا سبز = ۵۰۰ گرم (۲-۳ لیوان و خورد شده وتفت داده شده)

۴ - سیب زمینی = ۲عدد متوسط (مربعی خوردشده)

۵ ـ فلفل سبز شیرین = ۲عدد خورد شده

 ۶- سیر = ۳ حبه رنده شده (تازه باشد بهتر است)

۷ - ربع گوجه فرنگی = ۴قاشق غذاخوری

۸- پیاز متوسط = ۲ عدد

 ۹- آبلیمو = نصف استکان

۱۰- زعفران دم شده = نصف استکان

۱۱  - ادویه شماره یک =یک قاشق غذا خوری (زردچوبه ،فلفل سیاه، فلفل قرمز دارچین ،پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز،)

۱۲ - نمک = به میزان لازم

۱۳ - روغن = به میز ان لازم

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه :

ابتدا برنج را خیس کنید. سپس آبکش کنید در این فاصله که برنج را میپزید ماهی را تمیز کنیید و بشویید. سپس یک عدد پیاز را خورد کرد ه در ظرف مناسب 1 -2 قاشق غذا خوری روغن  ریخته پیاز را داخل روغن بریزید و ماهی را بصورت تیکه های مربعی خورد کنید و روی پیاز بریزید .کمی ادویه روی ماهی بریزید ظرف را روی حرارت قرار دهید و تفت دهید سپس 2-1 قاشق غذا خوری آبلیمو و 1استکان آب روی آن ریخته 5 دقیقه بپزید. بعد از اینکه ماهی پخت استخوان آن را جدا کنید. و 1عدد پیلز حبه های سیر را رنده کنید و با گوشت ماهی مخلوط کرده ورز دهید و به صورت سر گنجشکهای کوچک در آورید. و در کمی روغن تفت دهید وسپس لوبیا سیز را اضافه کنید و سیب زمینی را اضافه کنید . ادویه را روی مواد ریخته و تفت دهید در همان ظرف مواد را کمی کنار دهید ربع گوجه فرنگی را تفت دهید. مابقی آبلیمو را اضا فه کنید دیگ مخصوص برنج را روی حرارت گذاشته کمی روغن ته دیگ ریخته و سیب زمینی و یا نان بعنوان ته دیگ گذاشته و برنج را روی آن بریزید و سپس یک لایه مواد روی برنج بریزید و سپس زعفران آب شده و دارچین بریزید و برنج بریزید و به همین ترتیب مواد را بریزید تا تمام شود.

نوش جان  

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست