close
تبلیغات در اینترنت
طرز طهیه ساندویچ گرم تن ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 137
  • بازديد ديروز : 55
  • بازديد کننده امروز : 28
  • بازديد کننده ديروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 4
  • بازديد هفته : 417
  • بازديد ماه : 1,110
  • بازديد سال : 15,394
  • بازديد کلي : 110,793
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.227.2.109
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم :

1- کنسرو تن ماهی = 1 قوطی

2- نان باگت = 3 تکه

زیتون خرد شده = 1 قاشق غذا خوری

شیر (بدلخوا ) = 4 قاشق غذا خوری

آبلیمو = 1 قاشق غذا خوری

سس مایونز = 2 قاشق غذا خوری

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید


طرز تهیه :

ابتدا همه مواد را آماده میکنیم. سپس تن ماهی را با چنگال کاملا له کنید و پس از اینکه یکنواخت گردید، بقیه مواد را بترتیب زیتون خرد شده  آبلیمو ،سس مایونز را اضافه کنید و در آخر اگر مایل بودید شیر را نیز اضافه کنید و همه مواد را باهم مخلوط کنید. در این مرحله نان باگت را برش بزنید و داخل آن را با مواد آماده شده پر کنید.و به مدت 10 دقیقه با درجه 180 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید. ساندوچ ها را به صورت گرم میل کنید.              

نوش  جان گاوچران

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست