close
تبلیغات در اینترنت
کباب ماهی باگوشت

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 67
  • بازديد ديروز : 55
  • بازديد کننده امروز : 27
  • بازديد کننده ديروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 4
  • بازديد هفته : 347
  • بازديد ماه : 1,040
  • بازديد سال : 15,324
  • بازديد کلي : 110,723
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.227.2.109
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم:

1-ماهی فیله بدون استخوان = نیم کیلو

2 - گوشت گوشت پخته و نرمه = 400 گرم

3 - اسفناج = 250 گرم

4 - سیب قرمز = 1 عدد

5 - سس خردل = نصف قاشق چایخوری

6 - سس گوجه فرنگی = بمیزان لازم

7 - روغن زیتون = 2 قاشق سوپ خوری

8 - روغن مایع  = 75 گرم

9- آبلیمو = 75 گرم

10 = فلفل قرمز = به اندازه کافی

11 = فلفل سیاه = کمی برای معطر شدن

12 = نمک = به میزان لازم

برا ی مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

 

 

  

 

 

 

 

طرز تهیه :

ماهی را طبق دستور سایت تمیز کرده بعد از شستن طبق دستور مطالب قبلی که در سایت گفته شد ه است فیله میکنیم . و نازک بهعرض 2 سانتیمتر و طول 6 سانتیمتر برش میزنیم و در ادویه و آب لیمو میخوابانیم .در این فاصله گوشت راسته را می پزیم و به صورت مستطیلهای کوچک در ابعاد 2در 4 سانتیمتر برش میزنیم. در یک ظرف آبلیمو و سس خردل را با روغن زیتون کمی نمک و فلفل خوب مخلوط میکنیم و گوشتهارا به مدت نیم ساعت در این سس میخوابانیم. اکنون ساقه اسفناج ها را جدا میکنیم برگهای اسفناج را خوب میشو یییم و خشک میکنیم .سپس در کف یک دیس برگها را میچینیم سیب را شسته و خلال نازک میکنیم و خلال نازک میکنیم و دور اسفناج میچینیم.

در این مرحله یک تکه گوشت را لای یک تکه ماهی فیله بصورت رول میبندیم و به سیخ میزنیم .بعد یک گوجه فرنگی کوچک به سخ میزنیم وبه این ترتیب یکی در میان ادامه میدهیم تا در هر سیخ 6عدد گوجه و گوشت داشته باشد. سپس کمی روغن مایع روی ماهی ها می مالیمودر روی توری و سینی فرقرار میدهیبم و در حرارت  370درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا کبابی شود .پس از کباب شدن سیخ کباب را رو ی دیس اسفناج که از قبل آماده کرده ایم میگذاریم وبا سیبهای خلال شده یا گوجه فرنگی یا سیب زمینی سرخ شده تزیین کنیم .این کباب را میتوانید با نون یا پلو میل کنید.  نوش جان گاوچران

نکته: این کباب رامیتوان با ذقالدرست کنید.

 

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست