close
تبلیغات در اینترنت
تست میگو وکنجد

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 3
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 150
  • بازديد ديروز : 66
  • بازديد کننده امروز : 28
  • بازديد کننده ديروز : 36
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 269
  • بازديد ماه : 1,494
  • بازديد سال : 7,138
  • بازديد کلي : 102,537
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.161.31.247
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم :

1- میگو = 300 گرم

2- کنجد خام = 1 پیمانه

3- سبزی گشنیز = 10 شاخه

4 - پیاز چه = 10 شاخه

5 - سیر -= 4 حبه

6 - زنجبیل تازه رنده شده = 1 قاشق غذا خوری

7- تخم مرغ = 2عدد

8 - لیمو ترش = 1 عدد

9 - سویاسس = 2 الی 3 قاشق غذا خوری

10 - نان تست چاودار (روگین) = ابسته

نکته : میتوان بجای سویاسس از عصار ه مرغ یا سبزیجات استفاده کرد

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه :

ابتدا میگو را تمیز کرده وپس از شستن آنها را با مواد معطر گشنیز ، پیاز چه ، سیر و زنجبیل رنده شده با غذا ساز یا مخلوط کن چرخ میکنیم .سپس تخم مرغ را در ظرف جدا گانه شکسته و به مواد اضافه میکنیم و آب لیمو ترش را نیز اضافه میکنم،در این مرحله سویاسس یا عصاره مرغ را به مواد اضافه میکنیم . و در آخر مواد را با مخلوط کن چرخ میکنیم و مواد به صورت خمیر چسب ناک بوجود می آید. سپس خمیر را داخل ظرف تخت میریزیم و در ظرف دیگری کنجد میریزیم. ونان تست را در مایه خمیر میزنیم ودر کنجد میزنیم. و در روغن سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن تست ها را به صورت مستطیلی برش میزنیم.و در دستمال حوله ای یکبار مصرف میگذاریم.

نوش جان چشمک

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست