close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه استیک ماهی قزل آلا

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 153
  • بازديد ديروز : 66
  • بازديد کننده امروز : 29
  • بازديد کننده ديروز : 36
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 272
  • بازديد ماه : 1,497
  • بازديد سال : 7,141
  • بازديد کلي : 102,540
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.161.31.247
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم :برای شش نفر

_______________________


ماهی قزل آلا = 3 عدد بزرگ

پیاز رنده شده = 1 عدد متوسط

پودر سیر =1 قاشق سوپخوری یا سیر رنده شده

 شامل :زردچوبه - دارچین - فلفل - ( ادویه شماره 3)

نمک : به مقدار کافی

آب لیمو یا آب نارنج = نصف پیمانه

قرقروت = مقداری

آرد گندم = یک فنجان 

برای استفاده از ادویه شماره 3 به قسمت ادویه ها مراجعه نمایید.

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

 

طرزتهیه :

ابتدا ماهی را بعد ازتمیز کردن وشستن  قطعه های 5در5 نموده و تمام قسمتهای ماهی را به نمک آغشته کنید و به مدت 10دقیقه به آن استراحت دهید. در این فاصله ادویه ها را ترکیب کنید و قرقروت را درآب لیمو یا آب نارنج حل کنید . سپس نمک ماهی را شسته و ماهی را به ادویه آغشته نمایید و آب لیمو و قرقروت را به آن اضافه نمایید . و به مدت 10 الی 20 دقیقه استراحت دهید. در این فاصله آرد وکمی زرد چوبه مخلوط کنید.این کار باعث میشود بعد از سرخ شدن زیبا تر شود سپس ماهی را داخل آرد بغلتانید و روغن را داغ نمایید و ماهی را داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید (ماهی را تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود) بعد از سرخشدن استیکها را در ظرف مناسب چیده و با سبزیجات ، خلال سیب زمینی ، گوجه فرنگی تزئین کنید . میتوانید بدل خواه استیک را داخل فر نیز گذاشته وبا درجه حرارت 180 درجه سانتی گراید وبه مدت 20 دقیقه تنظیم کنید.

نوش جان        چشمک

 

 

نکته : برای اینکه استیکهای شما حجم دارتر شود به دلخواه میتوانید ماهی را در مایه تخم مرغ اغشته نمایید وسپس به آرد آغشته کنید

 

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده


  1. طراحی سایت در مشهد : سلام من هر موقع ماهی سرخ میکنم بوی ماهی از بین نمیره ادویه هم دارچین و هل استفاده میکنم آرد سوخاری هم میزنم
    پاسخ : سلام عزیزم ازادویه مخصوص ماهی که در سایت ذکر شده به ماهی بصورت کامل بمالید سپس نمک فراوان به داخل شکم ماهی وبدن ماهی مالیدهح ویک پبیاز رند کنید وماهی را داخل پیاز رنده شده بخوابانید وداخل کیسه فریزر بگذارید وبه مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید وسپس از یخچال خارج نموده وبا اب سرد ماهی را شستشو دهید وبعد ازاینکه اب اضافی ان گرفته شد مقدار کافی ادویه مخصوص و. نمک مخلوط نمایید وروی ماهی بمالید ده دقیقه استراحت دهید بوی ضخم ماهی کاملا از بین میرود



  1. انجام پایان نامه پزشکی : ممنون باید خوشمزه باشه
    پاسخ : نوش جان امییدوارم مورد رضایت قرار بگیرد . منتظر پیشنهادات شما هستم.


نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست