close
تبلیغات در اینترنت
ماهی سنگسر شکم پر

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 3
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 60
  • بازديد ديروز : 40
  • بازديد کننده امروز : 29
  • بازديد کننده ديروز : 23
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 292
  • بازديد ماه : 1,004
  • بازديد سال : 17,222
  • بازديد کلي : 112,621
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 35.175.180.108
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم :

ماهی سنگسر = یک عدد

پیاز قرمز خلال شده = یک عدد متوسط

گشنیز خشک = 1 قاشق سو پخوری (یا 1 فنجان خوردشده تازه )

شنبلیله خشک = 1 قاشق سو پخوری  0یا 1 فنجان خورد شده تازه )

زرشک  = 1 قاشق  غذا خوری  

مغز گردو خورد شده = 1 قاشق سو پخوری

نمک به میزان لازم

پودر لیمو عمانی = یک قاشق غذا خوری 

فلفل سیاه = به میزان لازم 

زرد چوبه  = به میزان  لازم 

پودر سیر = یک قاشق مربا خوری

روغن مایه برای سرخ کردن  = به میزان لازم

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

نکته : اگر پیاز قرمز در دسترس نداشتید از پیاز سفید استفاده کنید ولی بهتر است از پیاز قرمز استفاده کنید.

 

طرز تهیه :

ابتدا فلسهای ماهی را تمیز میکنیم و ماهی را شسته و آغشته به نمک کرده و به مدت 10 دقیقه داخل یخچال گذاشته و به آن استراحت میدهیم در این مدت پیاز خلال شده را سرخ می کنیم سبزی را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم و سپس گردو و زرشک را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و بعد از آن پودر سیر نمک و ادویه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و در آخر پودر لیمو عمانی را به مواد اضافه میکنیم. مواد که آماده شد شکم ماهی را پر از مواد کرده و شکم ماهی را به دلخواه با نخ وسوزن یا خلال دندان میبندیم. ماهی را داخل روغن سرخ میکنیم. میتوان داخل فر با دمای 180 درجه با زمان 15 دقیقه آماده کرد بعد از آماده شدن ماهی را داخل ظرف گذاشته و با سیب زمینی سرخ شده یا سبزیجات گوجه فرنگی تزئین کنید سپس با پلو سرو نمایید                                                                                                                                                                   نوش جان خجالت

 

نکته : برای اینکه بوی ضخم ماهی گرفته شود ماهی را به ادویه های نامبرده و نمک فراوان آغشته کنید و به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید.

 (برای فلس گیری ماهی به قسمت پاک کردن ماهی مراجعه کنید)

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست