close
تبلیغات در اینترنت
نحوه پاک کردن ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 35
  • بازديد ديروز : 191
  • بازديد کننده امروز : 8
  • بازديد کننده ديروز : 34
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 278
  • بازديد ماه : 1,030
  • بازديد سال : 10,560
  • بازديد کلي : 105,959
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.232.53.231
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

1- بریدن باله ها : ماهی را از پهنا روی تخته آشپزخانه خوابانده و با قیچی (مخصوص مرغ و ماهی ) باله های پشتی، شکمی ،مخرجی و سینه ای آنرا ببرید.                                                          

 

2- تراشیدن فلسها :  دم  ماهی را بادست چپ نگه داشته و با چاقوی معمولی و یا لبه اره ای که در دست دارید فلسهارا با حرکت چاقو از دم به طرف سر ماهی بکشد (برای جلو گیری از پا شیده شدن و پراکنده شدن فلسها به اطراف ظرف بزرگی را پرآب کنید و فلسها را داخل آب بتراشید ) پس از تراشیدن فلسها ماهی را خوب شستشو دهید. 
شما اگر برس فلس گیر دردسترس داشته باشید میتوانید از آن استفاده کنید و براحتی فلسها را جدا کنید.
 
 

                                                                                                                                        

 

3 - خالی کردن شکم : به کمک قیچی یا چاقوی تیز شکافی از سر به طرف دم ایجاد وامعاء واحشاء ماهی را بیرون بیاورید.

کلیه ماهی را که به شکل خون تیره لخته شده در امتداد پشت ماهی قرار دارد با چاقو تراشیده وبا آب سرد درون ماهی را کاملا شستشو دهید .  

                                                                                                                        

                                                                                                                          

 

در صورتی که مایل بودید ماهی شکم پر طبخ کنید انگشت اشاره خود را خم کرده واز شکاف برانش بداخل گلوی ماهی فرو برده و و از طرف دم برش نازکی دهید و امعاء واحشاء را خارج کنید و با آب شستشو دهید.

*******************************************************************

برای مشاهده فیله کردن ماهی به ادامه مطلب بروید. 

طرز تهیه فیله کردن ماهی:                                                                               فیله ماهی

__ بریدن باله ها و ایجاد شکاف در شکم ماهی از دم به طرفسر

_ تخلیه امعاء و احشاء

_ شستشوی درون ماهی 

_ جهت فیله کردن ماهی را به شکم روی تخته آشپزخانه قرار داده (پشت ماهی به طرف سمت راست شما باشد) و با یک چاقوی تیز در امتداد ستون فقرات برش ایجاد نموده تا به استخوان کمر برسد.

_ ماهی را به یک طرف خوابانده در امتداد شکاف برنش و عمود بر شکاف اول شکافی ایجاد نمایید و از طرف سر چاقو را روی استخوانهای ماهی بطرف دم حرکت دهیدتا فیله یکطرف جدا شود و برای فیله طرف دیگر ماهی عمل را تکرار کنید.

_ استخوانهای بزرگ را براحتی میتوان درآورد ، و استخوانهای ریز را با چاقو از آن جدا کنید.

روش جدا کردن پوست ماهی

_ ماهی را روی تخته آشپز خانه خوابانده و پس از بریدن باله ها بایک چاقوی تیز شکافی عرضی در انتهای دو طرف طولی در امتداد پشت و شکم روی پوست ایجاد کرده و با ناخن تا حدی که برای گرفتن بوجود آید جدا نمایید.

_ با دست چپ دم ماهی را گرفته و با دست دیگر پوست آنرا یکباره از دم به طرف سر با کشیدن جدا نمایید.

_ میتوانید ماهی را روی شعله گاز حرارت دهید و پوست ماهی را بیکبار ه جدا کنید.                                          

                                                                                                                                                 

جدا کردن تیغهای ریز ماهی :                                                                                                  

برای این منظور شکم ماهی را کاملا باز کرده تا استخوانها و تیغهای که به و سیله غشاء پوشیده اند معلوم شود غشاء را با چاقو جدا کرده و با انگشت تیغهارا از ستون مهره ها جدا کنید .

_ برای جدا کردن ستون مهره ها با قیچی ستون مهره ها را از نزدیکترین نقطه به سر ماهی ببرید و بادست به طرف دم بکشید و جدا نمایید.

(از این خورده ها میتوانید برای تهیه سوپ استفاده کنید)                                

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست