
ماهی آبپز شده = 1 کیلو ( ماهی قزل آلا یا هر ماهی دیگر)
ماکارونی = یک بسته
سس سفید = 2 پیمانه (به قسمت سسها مراجعه شود )
پنیر پتزا = ا بسته 200 گرمی
گوجه فرنگی = 2 عدد متوسط
سیر = 3 حبه
کره = 150 گرم
آبلیمو = 1/4 پیمانه
نمک = به میزان لازم
ادویه = به میزان لازم (ادویه شماره یک )
********************************************************************************************
برای ملاحظه طرز تهیه به ادامه مطالب بروید.
طرز تهیه :
در ظرفی مناسب آب بریزید یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به آب جوش اضافه کنید ، بعد ماکارونی را داخل آب جوش بریزید و 15 دقیقه فرصت دهید تا مغز ماکارونی بپزد و بعد صاف کرده و آب نیمه گرم روی آن ریخته و چند بار آبکش را تکان دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
ظرف پیرکس را چرب کنید و 1/2 از سس را داخل آن بریزید و سس را به همه جای ظرف برسانید بعد ماکارونی را داخل ظرف ریخته و روی آن ماهی آبپز شده را بریزید. و روی ماهی سیر رنده شده بریزید و بعد گوجه فرنگی خرد شده را به مواد فوق اضافه کنید.
(گوجه فرنگی را داخل یک ظرف آب داغ و سپس داخل ظرف آب سرد قرار دهید با دست روی گوجه را لمس کنید پوست آن جدا میشود. گوجه را خلال کرده و تخم ان را جدا کرده به صورت نگینی خرد کنید و روی ماهی بریزید)
بعد با بقیه سس سفید روی ماهی را پوشش دهید و کره را ورقه کرده و تمام سطح ماهی را با کره آغشته نمایید ودر پایان
پنیر پیتزای رنده شده را روی مواد بریزید و با حرارت 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر به مدت 50 دقیقه قرار دهید.
برچسب ها گراتینماکارونیگراتین ماهیگراتین ماکارونیگراتین ماهی قزل الا
نظرات ارسال شده