close
تبلیغات در اینترنت
بیوگرافی اعظم غیاث آبادی "مربی شیلات استان مرکزی"

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 68
  • بازديد ديروز : 56
  • بازديد کننده امروز : 26
  • بازديد کننده ديروز : 33
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل ديروز: 1
  • بازديد هفته : 124
  • بازديد ماه : 1,799
  • بازديد سال : 13,176
  • بازديد کلي : 108,575
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.226.243.130
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

 

اعظم غیاث آبادی ، مربی طبخ آبزیان شیلات استان مرکزی هستم و مدارک گواهینامه طبخ آبزیان خود را از  شیلات استان مرکزی و مرکز فنی حرفه ای استان مرکزی دریافت نمودم و به مدت 5 سال بصورت ثابت و سیار بعنوان مربی آموزشی طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در این استان فعالیت داشته ام.

 

اینجانب دوره های متعدد آموزش حضوری طبخ آبزیان را با مدیریت شیلات در استان مرکزی برگزار نمودم و علاقمندان و هنرجویان فراوانی با حضور در کلاس هایی که با میزبانی آموزش و پرورش ، جهاد کشاورزی و سایر گروه های متقاضی تشکیل می شد از دوره های مربوطه برخوردار و تائیدیه آموزش طبخ آبزیان را دریافت می نمودند.

جابجایی خانواده و اقامتم در محل جدید زندگی در جزیره زیبای کیش و مجاورت با دریای زیبای خلیج فارس باعث شد بنده تصمیم به ادامه ارائه آموزشهای خود از طریق راه اندازی سایت " آموزش طبخ آبزیان " بصورت اینترنتی بنمایم و مخاطبین خود را در اقصی نقاط کشور و خارج از مرزهای آن گسترش دهم.

با توجه به اینکه ماهی نقش بسیار با اهمیتی در رشد ذهنی و جسمی انسان دارد و بخصوص در رشد کودکان بسیار موثر است سعی می نمایم با ارائه روشهای مطلوب طبخ آبزیان و غذاهای دریایی بویژه برای کودکانی که بدلیل بوی ماهی تمایل چندانی به خوردن ماهی ندارند شیوه های نوینی را در طبخ این گونه آبزیان تقدیم علاقمندان نمایم با این امید که آبزیان و بویژه ماهی در برنامه غذایی روزانه شما مخاطبین گرامی جای خود را بیابد و از مزایا و خواص بی نظیر آبزیان به بهترین صورت ممکن بهره مند شوید.

امیدوارم نکات آموزشی این سایت برای همه علاقمندان و دوستداران طبخ آبزیان مفید واقع شود و بسیار خوشحال خواهم شد اگر از نظرات و تجربیات بازدیدکنندگان عزیز برخوردار شوم.

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت ، متعلق به آبزی پز (اعظم غیاث آبادی ) ميباشد . استفاده ازمطالب با ذكر منبع و لينك مجاز ميباشد در غير اين صورت يك عمل غير اخلاقي تلقی میشود. این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده است .

 

متشکرم ، غیاث آبادی

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده


  1. محمدامین : سلام جالب بود، تغییراتش فقط‌یه پاراگراف بود و عکس شما ولی غلط املایی هاش هم کمتر شده بود فقط توی اولین پاراگراف متن رو خوب شروع نکردید
    پاسخ : سلام به نظر شما متن پاراگراف چطور باشه؟ ضمنا شعار های کلیدی که قبلا گذاشته بودیم نمایش داده نمیشود اگر برای شما زحمت نیست لطف کنید بررسی کنید با تشکر


ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست