close
تبلیغات در اینترنت
خورشت چینی با ماهی هامور

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 94
  • بازديد ديروز : 67
  • بازديد کننده امروز : 40
  • بازديد کننده ديروز : 33
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 301
  • بازديد ماه : 852
  • بازديد سال : 4,493
  • بازديد کلي : 99,892
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.208.22.127
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم :

ماهی هامور = 750 گرم

رب گوجه فرنگیی = 1/3 پیمانه

سیر  = 3 حبه

پیاز متوسط = 3 عدد

کره = 150 گرم

آرد گندم = 2 قاشق سوپخوری

سویاسس = 2 قاشق سوپخوری

نمک =  به میزان لازم

ادویه = (فلفل قرمز ، زرد چوبه ، دانه گشنیز ، زیره ، دارچین ) به میزان لازم

نکته :برای خوش طعم شدن ماهی و بر طرف شدن بوی ماهی بعد از شستن و خشک کردن ماهی روی آن از ادویه های نامبرده بریزید و کمی آبلیمو روی ماهی بریزید و به مدت یک ساعت استراحت دهید

 

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه :

پیاز را نگینی خورد کرده داخل ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت تفت دهید . ماهی را به ابعاد 6×6 سانتیمتر خرد کنید و به پیاز افزوده و تفت دهید . سیر را خرد کنید به ماهی اضافه کنید. نمک و ادویه را نیز به مواد اضافه نمایید و تفت دهید،سپس آرد گندم را نیز اضافه کنید و تفت دهید.

آنگاه رب گوجه را افزوده و به هم بزنید تا رب رنگ باز گند . یک پیمانه آب به خورشت اضافه کنید تا به جوش بیاید. حرارت را ملایم کنید . و سویاسس را هم اضافه کنید. در ظرف را گذاشته تا خورشت جا بیفتد و غلیظ شود. و همراه با پلو میل نمایید.

 

نکته : سویاسس شور مزه است مراقب میزان افزودن نمک مراقب باشید.                                           نوش جان خجالت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست