close
تبلیغات در اینترنت
خورشت قارچ با ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 107
  • بازديد ديروز : 66
  • بازديد کننده امروز : 27
  • بازديد کننده ديروز : 36
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 226
  • بازديد ماه : 1,451
  • بازديد سال : 7,095
  • بازديد کلي : 102,494
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.161.31.247
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد :

گوشت ماهی = 500 گرم

قارچ = 350 گرم

پیاز = 1 عدد

آ بلیمو = 1 قاشق غذا خوری

نخد فرنگی = 1/4 قوطی 

ادویه شماره یک به مقدار لازم

سویا سس = به مقدار لازم

آرد = 1 قاشق غذا خوری

نمک = به میزان لازم

آب = 1/5 لیوان

نکته : ادویه شماره یک شامل : زنجبیل ،پودر سیر، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، زیره ، زرد چوبه 

 

برای طرز تهیه به ادامه مطلب بروید

طرز  تهیه :

پیاز را خورد کرده تفت دهید سپس آرد را اضافه کنید کمی تفت دهید بعد قارچ نگینی شده را اضافه کنید و کمی که تفت داده شد ادویه و نمک را اضافه کنید. سپس اب را اضافه کنید بعداز اینکه 20 دقیقه جوش آمد ماهی را به آن اضافه کنید. در آخر آبلیمو را اضافه کنید.

نکته : ماهی را قبلا سرخ کنید و پوست آن را جدا کنید. 

 

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست