close
تبلیغات در اینترنت
قلیه ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 57
  • بازديد ديروز : 12
  • بازديد کننده امروز : 19
  • بازديد کننده ديروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 200
  • بازديد ماه : 773
  • بازديد سال : 8,513
  • بازديد کلي : 103,912
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.206.241.26
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مصرف ماهی در کودکان باعث افزایش قدرت و تمرکزی میشود

مواد لازم :برای 6-8 نفر 

ماهی = 750 گرم

گشنیز وشنبلیله = 500 گرم

پیاز متوسط = 1 عدد

آرد گندم = 1/2 

سیر = 8 حبه

تمبر هندی = 1 بسته

نمک = به میزان لازم

ادویه شماره یک به میزان لازم

روغن = به میزان لازم

 

برای مشاهده ی طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه :

سبزی را بعد از پاک کردن و  شستن در هوای آزاد  قرار مدهیم تا آب اضافی آن گرفته شود سپس آن را خرد کرده و در روغن سرخ نمایید . پیاز را خرد کرده و به سبزی اضافه کنید.سیر خرد شده را به سبزی اضافه کنید و تفت دهید و حدود 4 پیمانه آب به آن اضافه کرده و صبرکنید تا جوش بیاید بعد حرارت را ملایم نمایید در این فاصله ماهی را به قطعات 5×5 سانتیمتر برش زده و خشک کنید و ادویه و نمک به آن زده و در روغن سرخ کنید. در داخل روغن به جا مانده تفت دهید و به قلیه اضافه کنید .سپس ماهی را اضافه کنید . زمان پخت این قلیه 1/5 ساعت میباشد در پایان تمبر هندی را داخل یک پیمانه آب بخیسانید و از صافی رد کنید و به قلیه اضافه نمایید.

ترشی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. 

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست