close
تبلیغات در اینترنت
خورشت فسنجان با ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 3
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 151
  • بازديد ديروز : 66
  • بازديد کننده امروز : 28
  • بازديد کننده ديروز : 36
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 270
  • بازديد ماه : 1,495
  • بازديد سال : 7,139
  • بازديد کلي : 102,538
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.161.31.247
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم:

ماهی بدون استخوان = 750 گرم

مغز گردو = 250 گرم

رب انار = 1/3 پیمانه

رب آلوچه = 1/4 پیمانه

رب گوجه فرنگی = 1 قاشق سوپخوری

ادویه ( فلفل سیاه،زنجبیل،پودر سیر،زردچوبه،نمک ) = به میزان لازم

هویج متوسط = 2 عدد

پیاز متوسط = 1عدد

روغن = 1/4 پیمانه

شکر ( به دلخواه ) = به میزان لازم

نکته:اگر مغز گردو کم بود میتوان از کدو حلوایی به میزان 100 گرم اضافه کنید.

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه:

ماهی را تکه تکه کرده و با ادویه ها و کمی آبلیمو بمدت یک ربع تا نیم ساعت استراحت دهید تا مزه دار شود و بوی ضخم آن گرفته شود، پیاز را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با روغن و ادویه ها تفت دهید سپس گردوی چرخ کرده و هویج رنده شده را به مواد قبلی بیافزایید و تفت دهید حدود 5 پیمانه آب روی آن ریخته بگذارید تا بجوش بیایند.

سپس حرارت را ملایم کنید تا خورشت به روغن بیافتد. بعد ماهی را اضافه کنید و اجازه دهید مدت 20 دقیقه همراه خورشت بپزد ، در آخر رب انار ،رب آلوچه، رب گوجه فرنگی را مخلوط کرده و اضافه نمایید اگر مایل باشید خورشت شما مزه شیرین داشته باشد شکر را اضافه نمایید سپس فرصت دهید تا خورشت جا بیافتد. زمان پخت این خورشت 4 ساعت می باشد.

 



برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست