
عمری طولانیتر با مصرف بیشتر ماهی
مواد لازم:
فیله ماهی بدون اسخوان = 4 تکه 12×12
فلفل دلمه ای در سه رنگ = 1پیمانه
قارچ خرد شده و تفت داده شده =1 پیمانه
سس تارتار =1 پیمانه
نمک و فلفل = به میزان کافی
پودر سیر =1 قاشق غذا خوری
کره = 100 گرم
آبلیمو = 1 پیمانه
برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.
طرز تهیه :
ابتدا ماهی ها را شسته در یک تابه کره را قرار دهید و روی حرارت ملایم بگذارید و داخل تابه فلفل دلمه ای های خرد شده را بریزید و کمی تفت دهید تا فلفل ها نرم شوند و ماهی را داخل تابه بریزید و پوست آن را بردارید در این مرحله قارچ ،نمک، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید و در آخر آبلیمو را اضافه کنید .
حرارت را خاموش کنید پشت روی ماهی را اندکی نمک و فلفل زده از این مایه حدود 2 قاشق سوپ خوری داخل ماهی قرار دهید و اطراف ماهی را مانند بقچه روی هم قرار دهید و به وسیله یک خلال دندان محکم کنید تا باز نشود.
ظرف پیرکس مستطیل شکلی را چرب کنید دلمه ها را داخل آن قرار دهید و در فر بگذارید با حرارت ملایم طبقه وسط به مدت 35 دقیقه بپزید.دلمه های آماده را در ظرف مناسب قرار دهید و با هویج خلال شده ، گوجه فرنگی ، نارنج تزئین کنید و با سس تارتار میل کنید.
برچسب ها دلمهماهیدلمه با ماهیدلمه ماهیدلمه ماهی با سس تارتارسس تارتار
صحاف : سلام تا به حال دلمه ماهی نشنیده بودم و از خواندن دستور غذایی شما لذت بردم