close
تبلیغات در اینترنت
دلمه ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 161
  • بازديد ديروز : 66
  • بازديد کننده امروز : 29
  • بازديد کننده ديروز : 36
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 280
  • بازديد ماه : 1,505
  • بازديد سال : 7,149
  • بازديد کلي : 102,548
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.161.31.247
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

عمری طولانیتر با مصرف بیشتر ماهی

مواد لازم:

 

فیله ماهی بدون اسخوان = 4 تکه 12×12 

فلفل دلمه ای در سه رنگ = 1پیمانه

قارچ خرد شده و تفت داده شده =1 پیمانه

سس تارتار =1 پیمانه

نمک و فلفل = به میزان کافی

پودر سیر =1 قاشق غذا خوری 

کره = 100 گرم 

آبلیمو = 1 پیمانه

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه :

ابتدا ماهی ها را شسته در یک تابه کره را قرار دهید و روی حرارت ملایم بگذارید و داخل تابه فلفل دلمه ای های خرد شده را بریزید و کمی تفت دهید تا فلفل ها نرم شوند و ماهی را داخل تابه بریزید و پوست آن را بردارید در این مرحله قارچ ،نمک، فلفل و پودر سیر را  اضافه کنید و خوب هم بزنید و در آخر آبلیمو را اضافه کنید .

حرارت را خاموش کنید پشت روی ماهی را اندکی نمک و فلفل زده از این مایه حدود 2 قاشق سوپ خوری داخل ماهی قرار دهید و اطراف ماهی را مانند بقچه روی هم قرار دهید و به وسیله یک خلال دندان محکم کنید تا باز نشود.

ظرف پیرکس مستطیل شکلی را چرب کنید دلمه ها را داخل آن قرار دهید و در فر بگذارید با حرارت ملایم طبقه وسط به مدت 35 دقیقه بپزید.دلمه های آماده را در ظرف مناسب قرار دهید و با هویج خلال شده ، گوجه فرنگی ، نارنج تزئین کنید و با سس تارتار میل کنید.

 

دلمه ماهی

 

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده


  1. صحاف : سلام تا به حال دلمه ماهی نشنیده بودم و از خواندن دستور غذایی شما لذت بردم
    پاسخ : نظر لطفتونه


ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست