close
تبلیغات در اینترنت
استیک ماهی قزل آلا

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 68
  • بازديد ديروز : 191
  • بازديد کننده امروز : 8
  • بازديد کننده ديروز : 34
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 311
  • بازديد ماه : 1,063
  • بازديد سال : 10,593
  • بازديد کلي : 105,992
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.232.53.231
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم:

ماهی قزل آلا = 4 عدد

کره = 100 گرم

خامه = 1 بسته کوچک

نمک و فلفل = به میزان لازم

پودر سیر = 1 قاشق چایخوری

جعفری پاک شده = 170 گرم

گوجه فرنگی = 150 گرم

خیارشور = 200 گرم

خلال سرخ شده سیب زمینی = 200 گرم

تخم مرغ = 2 عدد

پودر سوخاری = 1 پیمانه

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه:

فلسهای ماهی را پاک کنید، سر و دم و باله هایش را بریده ، روی آن نمک و فلفل سیر بپاشید تا مزه دار شود ، ماهی را داخل پودر سوخاری غلتانده و مدت 10 دقیقه در کنار بگذارید ، در این مدت تخم مرغها را در ظرفی شکسته روی آن نمک و فلفل ریخته و هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود ، روغن را در تابه کاملا گرم کنید.

روی ماهی را ابتدا خامه بمالید و در تخم مرغ فرو برید و در روغن سرخ کنید. باید توجه داشت که ماهی با حرارت بسیار ملایم سرخ شود. سپس در ظرف مناسب جعفری ریخته و استیکها را روی آن قرار دهید و اطرافش را با سیب زمینی سرخ شده ، خیارشور و گوجه فرنگی تزئین کنید.

 

عکس

 

 

 

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست