close
تبلیغات در اینترنت
کباب یونانی با ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 126
  • بازديد ديروز : 191
  • بازديد کننده امروز : 8
  • بازديد کننده ديروز : 34
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 369
  • بازديد ماه : 1,121
  • بازديد سال : 10,651
  • بازديد کلي : 106,050
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.232.53.231
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم:

ماهی فیله شده بدون استخوان = 1 کیلو گرم

فلفل سبز دلمه ای = 3 عدد

پیاز متوسط = 3 عدد

کره = 100 گرم

نمک و فلفل = به میزان لازم

آبلیمو = 1/3 پیمانه

پودر سیر = 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون = 2 قاشق سوپخوری

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه:

فیله ماهی را از طول به درازای 4×4 سانتیمتر بریده آنرا از قطر به دو تا سه قسمت ببرید. یکی از پیاز ها را رنده کرده آب آنرا با 2 قاشق روغن زیتون، نمک و فلفل، آبلیمو و پودر سیر مخلوط کنید و قطعات ماهی را 3 الی 4 ساعت در این سس بخوابانید، بعد یک تکه ماهی ، یک تکه فلفل دلمه ای و یکی دو تکه پیاز را به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم منقل کباب کنید.

برای جلوگیری از سوختگی کباب ، گاهی روی آنها کره بمالید. این کباب را با سیخ سر سفره غذا بیاورید.

 

ماهی

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست