close
تبلیغات در اینترنت
کباب ماهی کولی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 102
  • بازديد ديروز : 12
  • بازديد کننده امروز : 19
  • بازديد کننده ديروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 245
  • بازديد ماه : 818
  • بازديد سال : 8,558
  • بازديد کلي : 103,957
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.206.241.26
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم:

ماهی کولی = 8 عدد

پیاز خرد شده = 3 عدد متوسط

سیر خرد شده = 5 حبه

ساقه سبز سیر = 100 گرم

آبلیمو = 150 گرم

زعفران دم شده = 3 قاشق سوپخوری

اسفناج پخته شده و سرخ شده = 1 کیلوگرم

گوجه فرنگی = 100 گرم

فلفل سبز کبابی = 250 گرم

فلفل دلمه ای = 1 عدد

سبزی ( جعفری و گشنیز ) = 150 گرم

نمک و فلفل = به میزان لازم

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه:

فلس های ماهی کولی را پاک کنید ، شکمش را خالی کرده خوب بشویید و آب آنرا بگیرید در ظرفی دیگر ، پیاز و سیر خرد شده و ساقه های سیر سبز و آبلیمو ، زعفران دم شده و سبزی معطر را خوب مخلوط کنیدبعد ماهی ها را بمدت 4 یا 5 ساعت در مواد تهیه شده قرار دهید، سپس به سیخ بکشید و کباب کنید.

همچنین گوجه فرنگی ها و فلفل سبز کبابی را کباب کنید و اسفناج پخته را داخل ظرف مناسب ریخته ، ماهی کباب شده را در وسط ظرف قرار دهید.

یک طرف ماهی گوجه کباب شده و طرف دیگر آن فلفل سبز کباب شده را قرار دهید، فلفل دلمه ای را هم به 4 قسمت تقسیم کرده و در چهار طرف ظرف بگذارید و میل کنید.

 

ماهی کولی

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست