close
تبلیغات در اینترنت
کباب ماهی سفید

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 166
  • بازديد ديروز : 66
  • بازديد کننده امروز : 29
  • بازديد کننده ديروز : 36
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 285
  • بازديد ماه : 1,510
  • بازديد سال : 7,154
  • بازديد کلي : 102,553
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.161.31.247
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم:

ماهی سفید = 1 عدد

خامه = 4 قاشق سوپخوری

کره = 70 گرم

زعفران دم شده = 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل = به میزان لازم

آب نارنج = 1/3 پیمانه

روغن مایع = 1/3 پیمانه

فلفل کبابی = 250 گرم

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه:

فلس های ماهی را پاک کنید، سر و دم آن را بزنید ، شکم ماهی را باز کرده محتویات داخل شکم ماهی را خارج کنید. پس از شستشوی کامل ماهی آنرا به قطعات 5×5 سانتیمتر برش زده و استخوان های ماهی را در حد امکان خارج سازید.

در ظرفی دیگر زعفران،نمک،فلفل و آب نارنج و روغن مایع را خوب مخلوط کنید، کره را هم آب کرده به این سس اضافه کنید و ماهی را به مدت 2 ساعت در سس تهیه شده قرار دهید سپس قطعات ماهی و فلفل کبابی را به صورت یک درمیان به سیخ بکشید، مجدد با برس رو قطعات کباب سس بمالید و آن را روی آتش ذغال کباب کنید.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست