close
تبلیغات در اینترنت
سوپ جو با میگو

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 157
  • بازديد ديروز : 66
  • بازديد کننده امروز : 29
  • بازديد کننده ديروز : 36
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 276
  • بازديد ماه : 1,501
  • بازديد سال : 7,145
  • بازديد کلي : 102,544
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.161.31.247
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم (برای 4 الی 6 نفر ):
میگو = 400 گرم

برنج = 1/2 پیمانه

پیاز خرد شده = 2 عدد

جو پرک یا بلغور جو = 2 پیمانه

هویج نگینی خرد شده = 1 پیمانه

نخود فرنگی = 1 پیمانه 

فلفل دلمه ای = 1 عدد

جعفری ساتوری شده = 1/3 پیمانه

خامه کوچک = 1 بسته

کره = 50 گرم

نمک و فلفل = به اندازه دلخواه

آبلیمو = 1/3 پیمانه

پودر سیر = 1 قاشق چایخوری

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه:
برنج را شسته همراه با آب و پیاز خرد شده در ظرفی مناسب ریخته روی حرارت قرار دهید تا برنج کاملا باز شود. باید توجه داشته باشید که بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید بعد جوی پرک شده را اضافه کنید و حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید سپس هویج، نخود فرنگی، فلفل دلمه ای، کره ، نمک ، فلفل،پودر سیر و شیر را به سوپ افزوده و خوب مخلوط نمایید.

در انتها با اضافه کردن میگو ها هفت تا 10 دقیقه آنرا با حرارت ملایم بپزید. سوپ آماده را در ظرف مناسب بکشید و روی آنرا با جعفری ساتوری شده و خامه تزئین کنید.ّ در موقع سرو کردن از آبلیمو استفاده نمایید.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست