close
تبلیغات در اینترنت
کباب قفقازی با ماهی و میگو

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 293
  • بازديد ديروز : 55
  • بازديد کننده امروز : 36
  • بازديد کننده ديروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 4
  • بازديد هفته : 573
  • بازديد ماه : 1,266
  • بازديد سال : 15,550
  • بازديد کلي : 110,949
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.85.214.0
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم :

ماهی بدون استخوان = 1.5  کیلو گرم

میگو = 1 کیلوگرم

پیاز خرد شده  = 250 گرم

سیر رنده شده = 4 حبه

زعفران دم شده = 3 قاشق سوپخوری

ماست = 1 پیمانه

روغن مایع =  1/2 پیمانه

آبلیمو و آب نارنج = 1/2 پیمانه


طرز تهیه :

ابتدا سس را آماده کنید به همین ترتیب که پیاز و سیر خردشده را داخل ظرفی ریخته و زعفران و ماست را نیز به آنها اضافه کرده و هم بزنید . سپس روغن مایع ، آب لیمو و نارنج ، نمک و فلفل را به مواد قبلی افزوده خوب مخلوط کنید و بگذارید 3 تا 4 ساعت داخل سس بماند .آنگاه قطعات ماهی و میگو را به صورت یک در میان به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید و در سینی قرار دهید و اطرافش را با زیتون ، شوید، فلفل دلمه ای و پیاز تزیین کنید.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست