close
تبلیغات در اینترنت
سوپ سفید با ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 87
  • بازديد ديروز : 52
  • بازديد کننده امروز : 24
  • بازديد کننده ديروز : 28
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 3
  • بازديد هفته : 139
  • بازديد ماه : 891
  • بازديد سال : 10,421
  • بازديد کلي : 105,820
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.232.124.77
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم :

فیله ماهی سنگسر = 500 گرم

آب ماهی غلیظ = 4 پیمانه

شیر = 2 پیمانه

قارچ ورقه شده = 2 پیمانه

سس سفید = 2 پیمانه متوسط

خامه = 1 پیمانه

جعفری ساتوری شده = 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل = به میزان لازم

آبلیمو = 1/3 پیمانه

آب = 4 پیمانه

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه:

ابتدا سر و دم ماهی را زده ، پوست آنرا کنده و خرد می کنیم ، همراه یک عدد پیاز ، یک حبه سیر ، نمک و فلفل و 4 پیمانه آب بگذارید بپزد، سپس استخوان های آن را در آورده به قطعه های 2×2 سانتی متر برش زده کنار بگذارید. 

سس سفید را همراه با شیر و آب ماهی و آب مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید و مرتب هم بزنید بعد قارچ را همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید بگذارید تا 30 دقیقه بجوشد و سوپ غلیظ شود و ماهی را به آن اضافه کنید.

چند جوش که زد داخل ظرف ریخته روی آن خامه بریزید و با جعفری تزئین کنید و موقع سرو کردن از لیموترش تازه یا آبلیمو استفاده کنید.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست