close
تبلیغات در اینترنت
سوپ طلایی با ماهی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 71
  • بازديد ديروز : 66
  • بازديد کننده امروز : 27
  • بازديد کننده ديروز : 36
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 190
  • بازديد ماه : 1,415
  • بازديد سال : 7,059
  • بازديد کلي : 102,458
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.161.31.247
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم ( برای 6 نفز ) :

ماهی سرخو = 400 گرم

هویج رنده شده = 1 پیمانه

کنسرو نخود فرنگی = 1 پیمانه

آب ماهی = 3 پیمانه

شیر = 2 پیمانه

سس سفید غلیظ = 3 پیمانه

پودر سیر = 1/2 قاشق چایخوری

آبلیمو = 1/3 پیمانه

آب = 2 پیمانه

جعفری ساتوری شده = 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل = به میزان لازم

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه:

سس سفید را داخل ظرف ریخته شیر سرد و آب را روی آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوش آید ، (ماهی را در ظرف جداگانه پخته) و آب ماهی را روی آن ریخته و مرتب به هم بزنید ، حرارت را کم کنید ، کنسرو نخود فرنگی،هویج،نمک و فلفل، پودر سیر را هم افزوده مرتب هم بزنید، به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیافتد.

گوشت ماهی را از استخوان جدا کنید و در سوپ بریزید ، 5 دقیقه هم ماهی داخل سوپ بجوشد بعد حرارت را خاموش کنید سوپ را داخل سوپ خوری بکشید روی  آن جعفری بریزید و در موقع خوردن به آن آبلیمو اضافه کنید.

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده


  1. سمیه : خیلی خوب بود لطفا مطالب جدیدآموزش دهیدشکلک
    پاسخ : چشم حتما در اولین فرصت مطالب جدید ارائه میشود


ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست