close
تبلیغات در اینترنت
سوپ با میگو ( نوع دوم )

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 80
  • بازديد ديروز : 191
  • بازديد کننده امروز : 8
  • بازديد کننده ديروز : 34
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 323
  • بازديد ماه : 1,075
  • بازديد سال : 10,605
  • بازديد کلي : 106,004
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.232.53.231
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم :  برای 4 الی 6 نفر

میگو = 500 گرم 

هویج نگینی خرد شده = 1 پیماته

بلغور گندم = 1/3 پیمانه

سیب زمینی خرد شده = 1 پیمانه

قارچ ورقه شده = 2 پیمانه

رب گوجه فرنگی = 1 قاشق سوپخوری

جعفری و گشنیز ساتوری شده = 1/2 پیمانه

برنج = 1/4 پیمانه

نمک و فلفل = به میزان لازم

پودر سیر = یک قاشق چایخوری

زردچوبه = 1 قاشق چایخوری

آبلیمو = 1/4 پیمانه

پیاز متوسط = 1 عدد

طرز تهیه:

در ابتدای کار برنج را شسته داخل قابلمه ریخته و حدود 4 پیمانه روی آن آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوش آید زردچوبه را به آن اضافه کنید و بعد پیاز خورد شده و بلغور گندم را به برنج اضافه کنید. حدود 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزید، در این مرحله، هویج ، سیب زمینی ، رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل و پودر سیر را به آن افزوده درِ ظرف را بگذارید و فرصت دهید تا خوب بپزد و لعاب بیاندازد. 

بعد قارچ ورقه شده و میگوی تمیز شده را به سوپ اضافه کنید. حدود 7 دقیقه با حرارت کم بپزید بعد جعفری ساتوری شده و آبلیمو  را اضافه کنید و شعله حرارت را خاموش کنید.

نوش جان، غذای شما آماده است.

 

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست