close
تبلیغات در اینترنت
میگو پروانه ای یا اسکالوپ میگو

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 21
  • بازديد ديروز : 191
  • بازديد کننده امروز : 8
  • بازديد کننده ديروز : 34
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 264
  • بازديد ماه : 1,016
  • بازديد سال : 10,546
  • بازديد کلي : 105,945
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.232.53.231
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم برای تهیه اسکالوپ میگو: 

تخم مرغ = 1 عدد

زعفران دم کشیده = 1 قاشق غذاخوری

میگو = 250 گرم

آرد معمولی = 1 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری = 1 قاشق غذاخوری

پودر سیر =  قاشق مرباخوری

زنجبیل = به مقدار کمی

پنیر پیتزا = 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل = به مقدار آزاد

تخم گشنیز = 1 قاشق مرباخوری

زردچوبه = به مقدار لازم

کنجد = 1 قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل می توان از این مورد صرفنظر کرد)

ظرز تهیه را در ادامه مطلب مشاهده کنید.

ظرز تهیه: میگو ها را پس از تمیز کردن و شستن از قسمت کمر یک تاب کوچک می دهیم به صورتی که صدای تقه می دهد بعد، از قسمت کمر باز می کنیم و کنار می گذاریم.

سپس تخم مرغ را داخل ظرفی جداگانه می شکنیم و ادویه را به تخم مرغ اضافه می کنیم، تخم مرغ را هم می زنیم تا خوب باز شود، زعفران را بعد از سرد شدن اضافه می کنیم ، نمک نیز اضافه می کنیم.

آرد سوخاری را با پنیر پیتزا در ظرفی جداگانه مخلوط می کنیم، آرد معمولی را با ادویه در ظرفی جداگانه اضافه می کنیم سپس میگو را داخل تخم مرغ زده، داخل آرد سوخاری می غلتانیم بعد داخل آرد معمولی می غلتانیم سپس داخل تخم مرغ می زنیم و دوباره داخل آرد سوخاری و بعد داخل آرد معمولی می زنیم، روغن را داغ کرده میگو را از طرف دم می گیریم سپس میگو ها را از سطح شکم داخل روغن می گذاریم بعد طرف دیگر آنرا سرخ می کنیم.

زمان پخت 3 الی 5 دقیقه با حرارت کم می باشد.

نوش جان

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست