close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه میگو سرخ شده با سس سفید مخصوص

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 91
  • بازديد ديروز : 12
  • بازديد کننده امروز : 19
  • بازديد کننده ديروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 234
  • بازديد ماه : 807
  • بازديد سال : 8,547
  • بازديد کلي : 103,946
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 18.206.241.26
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

مواد لازم:

تخم مرغ=1عدد

ماءالشعیر یا شیر=1/3 پیمانه

آرد=1پیمانه

نمک=به مقدار لازم

فلفل سفید=1 قاشق چایخوری

برای مشاهده طرز تهیه به ادامه مطلب بروید.

طریقه سرخ کردن میگو:

بعد از تمیز کردن و شستن میگو ، میگو ها را به مدت 1 الی 2 ساعت داخل سس خوابانیده و در یخچال می گذاریم سپس روغن مایع را داغ کرده و میگو ها را داخل روغن به مدت 3 الی 5 دقیقه سرخ می کنیم و میگو برای سرو آماده است ، می توان آنرا با پلو میل نمود.

 

نکته بسیار مهم: اگر زمان پخت میگو بیشتر از 5 دقیقه طول بکشد میگو ها سفت می شوند.

 

طرز تهیه سس مخصوص: سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده ، زرده را بزنید تا حجم آن دو برابر شود ، سفیده را هم جداگانه زده تا کف سفتی بدست آید . در ظرفی دیگر ماءالشعیر یا شیر را همراه با نمک و فلفل مخلوط کرده آرد را به آن افزوده مخلوط کنید تا یکدست شود سپس زرده را به آن اضافه کرده و در آخر سفیده را با آن مخلوط کنید .سس آماده است.


نکته: استفاده از ماءالشعیر باعث پفکی شدن میگو می شود.

 

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست