close
تبلیغات در اینترنت
ارزش غذایی گوشت و ماهی (مقدمه)

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 118
  • بازديد ديروز : 67
  • بازديد کننده امروز : 40
  • بازديد کننده ديروز : 33
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 325
  • بازديد ماه : 876
  • بازديد سال : 4,517
  • بازديد کلي : 99,916
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.208.22.127
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

گوشت ماهی ارزش غذایی زیادی دارد. مصرف ماهی نقش مهمی در سلامتی ما دارد زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین آ،د،کاو ای و پروتئین است. کسانی که بیشتر ماهی مصرف میکنند کمتر به بیماری های قلبی و دیابت مبتلا می شوندزیرا چربی موجود در گوشت ماهی با چربی سایر مواد غذایی فرق دارد. خوردن حداقل دو وعده ماهی در هفته سبب افزایش طول عمر می شود و خطر مرگ ناگهانی را کاهش می دهد.

روغن ماهی از ریزش مو جلوگیری می کند.

مصرف گوشت ماهی در کودکان ، هوش آنان را زیاد می کند.

مصرف ماهی در زنان باردار و شیرده سبب رشد سریع مغز کودک آنان می شود.

مصرف گوشت ماهی سبب جلوگیری و درمان بیماری هایی مانند افسردگی،فشار خون،چربی خون،پوکی استخوان،پوسیدگی دندان ها و... می شود.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده


  1. سارا : سلام خیلی کامل و پرمحتوا بود. با تشکر
    پاسخ : خواهش می کنم


ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست