close
تبلیغات در اینترنت
ادویه ها (اطلاعات پایه ی سایت ما)

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 2
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 127
  • بازديد ديروز : 67
  • بازديد کننده امروز : 40
  • بازديد کننده ديروز : 33
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل ديروز: 2
  • بازديد هفته : 334
  • بازديد ماه : 885
  • بازديد سال : 4,526
  • بازديد کلي : 99,925
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.208.22.127
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

در طبخ آبزیان به صورت تخصصی بجای اسم ادویه ها  از شماره آنها استفاده می شود که هر ادویه دارای شماره خاصی است. در سایت ما نیز به دلیل تخصصی بودن آموزش ها از این روش استفاده می شود.ابتدا به عناوین ادویه های زیر توجه کنید:

فلفل قرمز

فلفل سیاه

زردچوبه

دارچین

زیره

زنجبیل

تخم گشنیز

پودر سیر

زعفران

پودر خردل

میخک

سماق

پودر لیمو عمانی

هِل

جوز هندی

گل سرخ (محمدی  )

گل پر

برگ بو

برگ کاری

دانه خردل

برای ملاحظه ادویه های ترکیبی به ادامه مطلب بروید.

ادویه های ترکیبی :


ادویه شماره 1 :


استفاده برای پلو ها :


پودر سیر = 1 قاشق مرباخوری

زردچوبه = 1/2قاشق مربا خوری

دانه گشنیز = 1 قاشق مرباخوری

زیره سبز = 1/2 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه = 1/2 قاشق مربا خوری

فلفل قرمز = 1/4 قاشق مربا خوری


نکته  : شما میتوانید دانه فلفل و دانه گشنیز را حرارت دهید آسیاب کنید و از تک تک ادویه ها یک قاشق سوپ خوری ترکیب کنید و برای استفاده هر و عده غذا به میزان لازم استفاده کنید.


ادویه شماره 2 :


استفاده برای خورشتها و خوراکها : 


دانه گشنیز = 1 قاشق مربا خوری 

پودر سیر = 1 قاشق مرباخوری

زردچوبه = 1/2 قاشق مرباخوری

پودر آویشن = 1 قاشق مرباخوری

دارچین = 1/2 قاشق مربا خوری (یا یک شاخه ) 

گل سرخ = 1 قاشق مرباخوری (پودر)

شما میتوانید ادویه ها را مانند شماره یک قبلا آماده کنید( پودر آویشن وگل سرخ یک قاشق غذا خوری بقیه یک قاشق سوپخوری)


ادویه شماره 3 :

 

مناسب برای غذا های کم آب وبدون آب (سرخ کردنی )


دانه گشنیز = 1 قاشق چایخوری

پودر سیر = 1 قاشق مربا خوری

زردچوبه = 1/2 قاشق چایخوری

میخک = 1/2 قاشق مرباخوری (2 عدد)

دارچین = 1 قاشق مربا خوری

هل = 2عدد

خردل = 1/2 قاشق چایخوری

پودر کاری = 1 قاشق مربا خوری 

فلفل سیاه 1/4 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز = 1/4 قاشق مربا خوری


شما عزیزان ادویه شماره 3 را نیز مانند ادویه شماره 1و 2 میتوانید قبلا ترکیب کنید و هنگام طبخ به مقدار لازم استفاده کنید.

نکته : بهترین ادویه برای طبخ ماهی ادویه تخم گشنیز و پودر سیر میباشد.

اگر پودر سیر در دسترس نداشتید از سیر استفاده کنید.

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

کدام غذا موردعلاقه شماست